Hauck

Komfort til barn og forældre

Hauck hører under nogle af de største leverandører af babyudstyr og producerer blandt andet højstole, klapvogne, rejsesenge og skråstole, som ikke kun byder på et innotivt design men også på den højeste sikkerhedsstandard. En stor portion af Haucks babyudstyr har vundet diverse priser i forskellige konkurrencer og tests. Dette gør selvfølgeligt at du med Haucks produkter kan være sikker på at du opnår den bedste kvalitet til fornuftige priser. Haucks brede sortiment af autostole, kombivogne, pusletasker og stole passer dermed til de moderne og prisbevidste forældre.

Barnevogne

Barnevognen er den vigtigste følgesvend fra fødslen, hvilket også ses idet at barnevognen er et af Haucks kerneprodukter. Haucks klapvogne samt barnevogne kan tilpasses det enkelte behov. Det er for eksempel muligt at vælge mellem adskillige kategorier med diverse funktioner og udstyr. Derudover tilbyder Hauck et bredt sortiment indefor barnevognstilbehør, således at der er mulighed for at opgradere den enkelte vogn.

Rejsesenge

Hauck tilbyder liegeledes rejsesenge, som er ideel til jer der ofte er på farten. Med Haucks rejseseng får du en lille og smart seng, som er nem at have med takket være sine kompakte foldemål og opbevaringstaske. Nogle af Haucks babysenge har en medfølgende sengebundsforhøjer, som er praktisk til dem der er ude at rejse med de helt små. Praktisk er derudover også de forskellige kombinationsmuligheder samt tilbehøret i form af accessoires.

mere Mindre

Desværre er det mærke du har søgt på ikke med i vores sortiment i øjeblikket.


Hos os finder du omkring 80.000 artikler fra markedets mest efterspurgte mærker. Mangler dit yndlingsmærke i vores sortiment? Så send os en meddelelse via vores kontaktformular. Gå på opdagelse på vores hjemmeside og oplev en frisk blanding af de mest kendte og efterspurgte mærker. Derudover præsenterer vi altid udsøgte nye mærker.Vores top mærker

Maxi Cosi
Kinderkraft
Britax Römer
lionelo
cybex Gold
Avent
tiSsi
nomi
bugaboo
tommee tippee
babybay
Pinolino
Thule
Pampers
playmobil
bObles
Schleich
KidKraft
Se flere dejlige mærker