Hape Musik-Stablespil
-33%
Vejl. pris¹
246 kr
Pris
166 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
80 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A227458

EAN: 6943478019010

Hape Musik-Stablespil
Det innovative stablesæt laver musik og rytmer. Stabel boksene og lyt til de spændende lyde. Med mulighed for at transportere sættet, når klodserne er stablet ind i hinanden.

Detaljer:
  • Dele: 6
  • Mål: 13,9 x 12,4 x 12,5 cm
  • Vægt: 1,13 kg
  • Alder: Fra 18 måneder
OBS!
Brug ikke i nærheden af øret! Misbrug kan føre til høretab. Fjen hele emballagen inden dit barn tager den i brug. Husk at gemme manualen. Producenten forebeholder sig mindre farve- og designændringer.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Hape Musik-Stablespil
4.5
67 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 43
 
4 stjerner
| 17
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Hape Musik-Stablespil
Hape Musik-Stablespil
Vejl. pris¹ 246 kr
166 kr