Hape Musik-Stablespil
229 kr
Pris
191 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
38 kr-17%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A227458

EAN: 6943478019010

Hape Musik-Stablespil
Det innovative stablesæt laver musik og rytmer. Stabel boksene og lyt til de spændende lyde. Med mulighed for at transportere sættet, når klodserne er stablet ind i hinanden.

Detaljer:
  • Dele: 6
  • Mål: 13,9 x 12,4 x 12,5 cm
  • Vægt: 1,13 kg
  • Alder: Fra 18 måneder
OBS!
Brug ikke i nærheden af øret! Misbrug kan føre til høretab. Fjen hele emballagen inden dit barn tager den i brug. Husk at gemme manualen. Producenten forebeholder sig mindre farve- og designændringer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

HAPE

Børn lærer gennem leg

Gennem 30 år har børn været midtpunktet hos Hape – deres kvalitetslegetøj er ikke blot skabt til leg, men også til læring samt udvikling. Alle Hapes produkter er fremstillet af naturlige materialer samt vandbaseret farver.

Alle produkter bliver nøje testet, hvorfor de altid lever op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Produkternes form, farve og i mange tilfælde også deres akustiske egenskaber fremmer barnets sanser og det valgte materiale byder desuden på en haptisk oplevelse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Hape Musik-Stablespil
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
2 Bedømmelse
 
1
 
0
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

Hape Musik-Stablespil
229 kr
191 kr