haakaa® Middagstallerken, lyseblå

haakaa® Middagstallerken, lyseblå


Variant:
  • haakaa® Middagstallerken, lyseblå
  • haakaa® Middagstallerken, blush

Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343861

EAN: 9420060204865

haakaa® Middagstallerken, lyseblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den opdelte babyskål er ideel til små kræsne spisere. De 3 opdelinger holder maden adskilt og gør det nemt at få fat i indholdet på tallerkenen. Tallerkenen er lavet af 100% fødevaregodkendt silikone, hvilket gør den til et sikkert valg til din babys spisestel i modsætning til traditionel plastik. Pladen har en stærk sugebase, hvilket betyder, at den holder godt fast på glatte overflader. Det er med til at forhindre, at tallerkenen og dens indhold falder ned på gulvet, og det matchende låg gør det nemt at opbevare rester i køleskabet. Det medfølgende korte sugerør kan bruges til at drikke suppe, smoothie, te eller modermælk fra et af rummene.

Rengøring og pleje

Bægeret skal rengøres efter hver brug. Selvom produktet tåler opvaskemaskine, anbefaler vi, at Haakaa silikoneprodukter rengøres i hånden med varmt vand og sæbe. Silikonen kan blive mælkeagtig i opvaskemaskinen. Brug ikke aggressive midler som f.eks. steriliseringstabletter eller blegemiddel. Steriliser Haakaa silikoneprodukter i en dampsterilisator eller ved at koge dem i varmt vand i 2-3 minutter. Brug heller ikke UV-sterilisatorer, da de forkorter produkternes levetid. Kontroller regelmæssigt, at produktet stadig er helt intakt, og udskift det, hvis det viser tegn på skader. Opbevar ikke produktet i nærheden af skarpe genstande. Brug kun bløde svampe eller børster med bløde børster til rengøring (hårde børster eller svampe kan beskadige silikonens overflade). Brug kun produktet til det tilsigtede formål og under opsyn af en voksen.

Produktoplysninger
  • 100% fødevaresikker silikone
  • Stærk sugebase, så skålen bliver på bordet
  • Let, slidstærk og faldsikker
  • Kan tåle mikrobølgeovn og opvaskemaskine
  • Fri for BPA, PVC og phthalater

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

haakaa® Middagstallerken, lyseblå
haakaa® Middagstallerken, lyseblå
164 kr