haakaa® Ammehætte til amning
Pris
111 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A345369

EAN: 9421903711755

haakaa® Ammehætte til amning
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Amning kræver en del øvelse for de fleste mødre. Disse brystvortebeskyttere er en effektiv hjælp, for hvis dit barn bider, trækker sig væk, hvis du har omvendte/flade brystvorter eller ømme brystvorter, kan du takket være brystvortebeskytteren stadig amme godt og uden ubehag.Takket være den ultratynde silikone passer brystvortebeskytteren perfekt til dit bryst, varmer op til din kropstemperatur gennem din egen krop og giver dermed en naturlig og beroligende følelse for mor og barn. Takket være ammehætten kan mange mødre nyde de vidunderlige aspekter af amning uden smerte eller ubehag.
Indhold: 2 x ammehætter + 1 x opbevaringsbeholder
Nippelskjoldene har en åbning til brystvorten med en diameter på 18 mm.

Rengøring og pleje

Vask ammehætten før og efter hver brug. Selv om den tåler opvaskemaskine, anbefaler vi, at du vasker keglen i varmt sæbevand, skyller den godt og lader den derefter tørre. Brug ikke aggressive midler som f.eks. steriliseringstabletter eller blegemiddel. Brystskjoldet kan steriliseres i en dampsterilisator eller ved at koge det i varmt vand i 2-3 minutter.

Kontroller regelmæssigt, at produktet stadig er helt intakt, og udskift det, hvis det viser tegn på skader. Opbevar ikke produktet i nærheden af skarpe genstande. Brug kun bløde svampe eller børster med bløde børster til rengøring (hårde børster eller svampe kan beskadige silikonens overflade). Hvis produktet kommer i kontakt med opvaskemiddel, kan silikonen blive hvid. Brug kun produktet til det formål, det er beregnet til. Opbevares køligt og tørt og undgå direkte sollys. Må kun anvendes under opsyn af en voksen.

Produktoplysninger
  • Velegnet til mødre med inverterede/flade brystvorter eller ømme brystvorter til fortsat amning
  • Unik form og supertynd silikone giver mere hudkontakt mellem mor og barn
  • Varmer op til moderens kropstemperatur for at give en naturlig følelse
  • Fremstillet af 100% blød, fleksibel og supertynd silikone af medicinsk kvalitet
  • Fri for BPA, PVC og phthalater
  • Produktet indeholder to brystvortebeskyttere og en opbevaringsbeholder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

haakaa® Ammehætte til amning
haakaa® Ammehætte til amning
111 kr