haakaa® Ammehætte, innovativ rund
Vejl. pris¹
149 kr
Pris
148 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A345372

EAN: 9420060201741

haakaa® Ammehætte, innovativ rund
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sutteskjoldet er et af de første, der er fremstillet af 100 % blød silikone og har en lidt længere sugespids, som giver lidt mere plads mellem din brystvorte og dit barns mund. Hvis dit barn bider, trækker sig væk, hvis du har omvendte brystvorter eller ømme brystvorter, kan du stadig amme godt og uden ubehag takket være ammehætten. Hætten kan nemt sættes på brystet, så du har begge hænder fri til at passe på dig og dit barn. Takket være Haakaa Breast Cap kan mange mødre nyde de vidunderlige sider af amning uden smerte eller ubehag. Dette produkt er beregnet til mødre, der ikke kan amme på grund af ømme og sprukne brystvorter. Hætten bør kun anvendes midlertidigt. Når brystvorterne er kommet sig, bør amningen genoptages uden hætten. Hvis du kun oplever let ubehag ved amning, anbefaler vi, at du bruger den traditionelle brystvortebeskytter til at beskytte brystvorterne.
Indeholder 1 hætte med et beskyttende opbevaringsetui.

Rengøring og pleje

Vask ammehætten før og efter hver brug. Haakaa anbefaler, at du vasker keglen i varmt sæbevand, skyller den godt og lader den derefter tørre. Brug ikke aggressive midler som f.eks. steriliseringstabletter eller blegemiddel. Brystskjoldet kan steriliseres i en dampsterilisator eller ved at koge det i varmt vand i 2-3 minutter.

Kontroller regelmæssigt, at plejehætten stadig er helt intakt, og udskift den, hvis den viser tegn på skader. Overdreven strækning/trækning kan forårsage rifter. Opbevar den ikke i nærheden af skarpe genstande. Brug kun bløde svampe eller børster med bløde børster til rengøring (hårde børster eller svampe kan beskadige silikoneoverfladen).Dette er ikke et legetøj. Brug kun hatten til det formål, den er beregnet til. Børn kan blive kvalt i små genstande og bør altid holdes under opsyn. Opbevar ammehætten på et køligt, tørt sted og undgå direkte sollys.

Produktoplysninger
  • Ekstra plads mellem dine brystvorter og sugespidsen forhindrer dit barn i at bide i brystvorten og gør det muligt for din brystvorte at komme sig hurtigt.
  • Formen på brystvorten gør det muligt for barnet at sutte i en naturlig rytme. Det gør det nemmere for babyer, der har svært ved at hægte sig på.
  • Hætten sidder fast på alle brystformer af sig selv, hvilket giver to frie hænder og en kontinuerlig mælketilførsel takket være det lette undertryk.
  • Takket være den anti-kolikale variable spids kan dit barn drikke uafbrudt uden at gispe efter luft, sluge luftbobler eller risikere at blive kvalt, fordi mælken flyder for hurtigt. De særlige riller på den ydre kant gør, at hætten sidder bedre fast under amning.
  • Patenteret Design uden samlinger, sprækker eller hjørner
  • 100% blød silikone
  • Fri for BPA, PVC og phthalater
  • Indeholder 1 kegle med beskyttende opbevaringsetui

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: haakaa® Ammehætte, innovativ rund
3
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

haakaa® Ammehætte, innovativ rund
haakaa® Ammehætte, innovativ rund
Vejl. pris¹ 149 kr
148 kr