Geuther Forlængerdel Easylock Plus  0091VS+ 8 cm hvid

Geuther Forlængerdel Easylock Plus 0091VS+ 8 cm hvid


Pris
122 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A228196

EAN: 4010221083283

Geuther Forlængerdel Easylock Plus 0091VS+ 8 cm hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Detaljer om produktet:
  • Hvert gitter kan forlænges med maksimalt et forlængelsesstykke pr. side. Det fås i bredder på 8 eller 16 cm, så eksisterende sikkerhedslåger kan forlænges med 8, 16, 24 eller 32 cm efter behov.- Kan bruges på begge sider- Forlængelse uden at bore- Til Easylock Plus-artikler GEU4791, GEU4792 og GEU4793 - Bredde 8 cm- Materiale: metal- Farve: hvid

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Geuther Forlængerdel Easylock Plus 0091VS+ 8 cm hvid
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Geuther Forlængerdel Easylock Plus  0091VS+ 8 cm hvid
Geuther Forlængerdel Easylock Plus 0091VS+ 8 cm hvid
122 kr