Gavekort print selv i blå
Variant:
  • Gavekort print selv i blå
  • Gavekort print selv i lyserød

Pris
200 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
Leveres elektronisk via mail

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A223751

Gavekort print selv i blå
Gavekort print selv i blå


Det kan være utroligt besværligt at finde den helt passende gave især i forbindelse med en fødsel. Folk kan have helt forskellig smag. Et gavekort er således altid en god løsning. Uanset om der er tale om en fødsel, fødselsdage, dåb eller andre anledninger, så kan et gavekort altid bruges.

Husk at indtaste en gyldig emailadresse under bestillingsprocessen, så vi kan sende dig gavekortet indenfor 24 timer efter betalingens registrering. Gavekortet indeholder en kode, som kan indløses i varekurven under en bestilling på vores hjemmeside. Beløbet bliver så fratrukket bestillingens samlede beløb.

Gavekortet kan udelukkende indløses i forbindelse med en bestilling på www.pinkorblue.dk.
Gavekortets værdi kan ikke udbetales. Koden kan overdrages til andre, så tabte gavekort erstattes ikke. Gavekortet er gyldigt i et år efter modtagelse.

For at kunne åbne og printe gavekortet kræves det at Adobe Acrobat Reader er installeret, som du kan få gratis her: https://get.adobe.com/reader/?loc=dk

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Gavekort print selv i blå
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Gavekort print selv i blå
Gavekort print selv i blå
200 kr