Smeltende PRISER 🍦
Smeltende PRISER 🍦
Kun i dag:
RABAT op til 700 kr. EKSTRA!
00
Std.
00
Min.
00
Sek.
Vælg rabatkode
fillikid Vinterkørepose Kinley melange lysegrå
Pris
389 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A279255

EAN: 9120094651450

fillikid Vinterkørepose Kinley melange lysegrå
Den ideelle ledsager på kolde vinterdage. Uanset om det er som en opvarmende fodmuff på kolde dage eller som en hyggelig siddepude, når det bliver varmere - den klassisk-moderne stil af fodmuffen harmoniserer perfekt med næsten enhver bil.

Kender du den konstante glidning af køreposen i klapvognen? Denne fodmuffs specielle, geniale L-form forhindrer, at den glider væk og holder den meget bedre og glider mindre end konventionelle køreposer.

Et praktisk låg på bagsiden giver ekstra greb. Køreposen kan naturligvis bruges både i siddende og liggende stilling og giver altid en varm og behagelig beskyttelse for dit barn. Takket være de indbyggede bælteåbninger kan barnet også spændes fast i køreposen og giver dermed ekstra sikkerhed.

Den specielle pasform er ideel til alle barnevogne, klapvogne og sportsvogne toppe og holder det hyggelige og bløde interiørmateriale varmt.

Den forreste del kan let fjernes med en tovejs lynlås, så din elskede kan bruge ryggen som støtte på varmere dage. Bagsiden af køreposen er 105 cm lang og passer til alle standard klapvogne, barnevogne og sportsvogne, Kinley fodmuffen, især i de i øjeblikket så populære sportsvogne gennem sin specielle L-form, som dens fordele frem for konventionelle køreposer kan spille.

Produktdetaljer:
  • Indvendigt foring termoregulerende og åndbar
  • Vandafvisende
  • Lynlåstaske indeni
  • Lynlås til overdel
  • Kan bruges som en sædeunderlag
  • Passer til alle barnevogne og klapvogne

Tekniske detaljer:
  • Mål udfoldet (Længde x Bredde): 105 x 50 cm
  • Vægt: 0,7 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: fillikid Vinterkørepose Kinley melange lysegrå
4.5
60 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 46
 
4 stjerner
| 11
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

fillikid Vinterkørepose Kinley melange lysegrå
fillikid Vinterkørepose Kinley melange lysegrå
389 kr