Erstatningsforslag til udsolgte artikler

fillikid Aktiv klaver pink lysbue
p.t. udsolgt

fillikid Aktiv klaver pink lysbue


Variant:

Pris
239 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288623

EAN: 9120094657766

fillikid Aktiv klaver pink lysbue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En musikalsk oplevelse!

Aktivt tæppe med play bow fra fillikid! Lytter, observerer, griber fat - gennem det søde oplevelsesdækken adresseres og aktiveres din baby sanser på en legende måde. Det musikalske klaver og figurerne er en overraskelse og træner første øjenhåndskoordination. Figurerne er hver aftagelige og kan f.eks. Fastgøres til barneseng. Den unikke farverige og venlige Design giver mange timers sjov.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 80 x 50 x 40 cm
  • Inkluderet musikalsk klaver
  • Med legfigurer og babyspejl
  • Stimulerer opfattelsen
  • Alder: fra 0 måneder
Opmærksomhed
Lad aldrig barnet være uden opsyn med legebuen. For at forhindre mulig skade i sammenfiltring, fjern dette legetøj, når barnet begynder at kravle på alle fire. Brug kun under direkte voksenovervågning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller