fehn ® Skittles COLOR Friends
Pris
196 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Fehn COLOR Friends

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295808

EAN: 4001998055498

fehn ® Skittles COLOR Friends
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med det spændende Activity keglesæt fra COLOR Friends kollektionen lærer barnet at opdage og gribe nye ting på en legende måde.

Når barnet leger med keglesættet, fremmes dets grovmotoriske færdigheder, balance og koordination specifikt, og der er garanti for masser af sjov. De seks plysdyrkegler og bolden er farverigt designet og har alle en skjult lyd: hundekeglerne rasler, kattekeglerne ringer, hestekeglerne kvidrer, og bolden laver en blid raslende lyd, når den bevæges. Dette vækker barnets opdagelseslyst og støtter den tidlige udvikling af sanserne.

Keglerne er fremstillet af en særlig blød materialemix og er perfekte til små babyhænder. På denne måde trænes følesansen og den målrettede grebsevne på en legende måde.

Produktdetaljer:
  • Mål: størrelse kegle: 23 cm hver, størrelse kugle: Ø 9 cm.
  • med rangler, dyrestemmer, klokker og materiale mix
  • sæt med bold og 6 kegler
  • materiale: velour, trykt stof; fyld: 100% polyester
  • Pleje: Kan vaskes ved 30°C
  • Alder: fra 0 måneder
  • Ideel gave til fødsel, dåb eller fødselsdag
  • Sikkerhedsafprøvet af uafhængige testinstitutter

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

fehn ® Skittles COLOR Friends
fehn ® Skittles COLOR Friends
196 kr