fehn ® sæt med 4 terninger FARVE Venner

fehn ® sæt med 4 terninger FARVE Venner


Pris
169 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Fehn COLOR Friends

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295699

EAN: 4001998055276

fehn ® sæt med 4 terninger FARVE Venner
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Motorisk aktivitetslegetøjssæt til opdagelse, stabling, leg og støj - fremmer tidlig læring og motoriske færdigheder hos babyer fra fødslen --- Med det spændende stofterningssæt fra COLOR Friends-kollektionen lærer babyer at opdage og (forstå) nye ting på en legende måde. De fire lærende terninger har hver deres farve og lyd: den røde æbleterning rasler, den blå katteterning knitrer, den gule solterningskvitter og den grønne spejlterning. Dette vækker babyens opdagelsesånd og understøtter sansernes tidlige barndomsudvikling. Terningerne er udstyret med et særligt blødt materialeblanding og er perfekt egnet til små babyhænder, så berøringssansen og målrettet greb også trænes legende. Med disse terninger er det dobbelt så sjovt at opdage, spille og stable, og samtidig fremmes motorik - babyer vil elske terningssættet!

produktoplysninger:
  • rasle, raslende papir, spejl, dyrestemme, små klokker og materialeblanding
  • Dimensioner: 7 x 7 x 7 cm
  • materiale: velour, trykstof, bouclette, netstoffyldning: 100% polyester
  • Pleje: vaskes ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder
  • Ideel gave til fødsel, dåb eller fødselsdag
  • Testet for sikkerhed af uafhængige testinstitutter

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

fehn ® sæt med 4 terninger FARVE Venner
fehn ® sæt med 4 terninger FARVE Venner
169 kr