Erstatningsforslag til udsolgte produkter

fehn® Peru Gribering Lama
p.t. udsolgt

Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produkter fra serien fehn Peru

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A273311

EAN: 4001998058154

fehn® Peru Gribering Lama
Fra Machu Picchu direkte ind i hjertet af din baby - med Lama Maya og Bear Luis garanteres timevis af hyggelige stunder. Den hyggelige duo fra Peru kommer i bløde farver og super fluffy materialer og erobrede barnets hjerte med storm.

Motorisk legetøj med rangle - trofast ledsager til babyer og småbørn. Den lille lama fra Peru-kollektionen udvikler legende barnets høre-, røre- og gribesans. Med de interessante strukturer og lyde bliver den aldrig kedelig. Børn elsker formen på den bløde lama og den fluffy pels. Den søde Lama kan tages med hvor som helst og ledsager babyen, mens han leger og drømmer i barnesengen, i bæreselen eller i klapvognen.

Produktdetaljer:
  • Ideel som gave til fødsel, dåb eller som fødselsdagsgave til babyer og småbørn
  • Med rangle
  • Mål: ca. 14 cm
  • Materiale: Bouclette, jersey, blød velour
  • Pleje: vaskbar op til 30 °C
  • Alder: Fra 0 måneder

OBS
Musikmekanismen skal tages ud inden vask. Spillemekanismen skal opbevares utilgængeligt for babyer og småbørn. Lynlåsen skal helst kun betjenes af de voksne. Før legetøjet gives til barnet, skal lynlåsen være lukket korrekt.

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - fehn® Peru Gribering Lama
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
19 Bedømmelse
 
16
 
2
 
0
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers