fehn ® Indpakket låg Lama
Pris
191 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produkter fra serien fehn Peru

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297482

EAN: 4001998058246

fehn ® Indpakket låg Lama
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hyggeligt babytæppe med velcrolukning til barnevogn, babyholder, bilsæde, barneseng. Velegnet til babyer fra 0-6 måneder. Det fluffy wrap-tæppelama fra Peru-samlingen er den perfekte ledsager derhjemme og på farten. Som wrap-around tæppe i bilsæde, baby bilsæde og barnevogn eller som nuttet tæppe i vugge og baby seng - din baby pakkes sikkert, hurtigt og let i enhver situation uden at skulle trampes ud af det. Babytæppet er nuttet blødt og behageligt for din baby. Den praktiske hætte beskytter hoved og ører. Uden bælteslidser, der passer til alle babybilsæder og autostole. Ideel som gave til fødsel, dåb eller som fødselsdagsgave.

produktdetaljer:
  • Overmateriale: plys (100% polyester)
  • Piping: trykt stof (65% polyester, 35% bomuld )
  • strikkede manchetter: 95% bomuld, 5% elastan
  • Vaskes ved 30 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

fehn ® Indpakket låg Lama
191 kr