fehn Australien Cherry stenpude Koala - varme og kold pude

fehn Australien Cherry stenpude Koala - varme og kold pudeVejl. pris¹
123 kr
Pris
121 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A227395

EAN: 4001998064223

fehn Australien Cherry stenpude Koala - varme og kold pude
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En gang rundt i hele verden kosede venner. pas på - nu bliver det eksotisk! Den koselige koala og hans ven, anteateret, har taget ud fra den uendelige vidstrækning af den australske outback for at erobre hjerterne af små verdensudforskere.

Den kærligt udformede kirsebærstenpude Koala fra Australiens samling er babyen -venligt alternativ til varmtvandsflasken. Den lader varmen arbejde nøjagtigt, hvor den er nødvendig, og hjælper med mavesmerter og spændinger i din baby. Når koldtstenspude bruges koldt, giver det en særlig behagelig kulde og hjælper med insektbid, let solskoldning, buler eller hovedpine. Til opvarmning, afkøling og vask kan låget åbnes bagpå med velcro og kirsebærstenposen kan fjernes. Forkledt som søde hynder hjælper de din lille protégé med at blive bedre.

Til opvarmning, afkøling og vask kan dækslet åbnes på bagsiden med velcro og kirsebærstenposen fjernes. I modsætning til andre korn er kirsebærstener relativt store og er derfor også velegnede til fordelagtige massager. De opbevarer varmen i deres kerne og frigiver den gradvist behageligt igen. Det overdådige dyreovertræk kan vaskes ved 30 ° C (fjern kirsebærstenpuden før brug). Cherry stenpuden kan rengøres på overfladen med en fugtig klud.

Detaljer:
  • Cherry stenpude Koala
  • Aftageligt omslag
  • Mål: ca. 18 cm
  • Materiale: ydre (afdækning): plys indre taske: stof påfyldning: 100% polyesterfibre
  • Pleje: afdækning vaskbar ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: fehn Australien Cherry stenpude Koala - varme og kold pude
5
79 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 68
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

fehn Australien Cherry stenpude Koala - varme og kold pude
fehn Australien Cherry stenpude Koala - varme og kold pude
Vejl. pris¹ 123 kr
121 kr