RABAT til 2. advent 🕯
RABAT til 2. advent 🕯
Kun idag:
Op til 700kr. EKSTRA!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din kupon
Feetje Slim Fit Jeans Grå Denim

Pris
201 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A31725600000002

EAN: 8718751556616

Feetje Slim Fit Jeans Grå Denim
Den hollandske virksomhed Feetje tilbyder dig et farverigt udvalg af trendy Design s i super kvalitet - og det hele til en fair pris. Et sjovt udvalg af fantastiske kollektioner, der altid kan kombineres på nye måder.

Smukke slim fit jeans til drenge med en lys vask. Slim fit er en god pasform til børn, der kan lide deres jeans lidt strammere, men som stadig ønsker et elastisk stof med masser af bevægelsesfrihed. Bukserne imponerer med masser af små detaljer som funktionelle lommer, bæltestropper og især det behagelige stretchy denimstof. En ideel løsning til hjemmet og på farten.

Produktdetaljer:
  • Slim fit jeans
  • Lys vask
  • Funktionelle lommer
  • Bæltestrop
  • Blødt denimstof
Materiale og pleje:
  • Materiale: 99% bomuld, 1% elastan
  • Kan vaskes ved 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
260 kr
Pris
126 kr
Pris
149 kr
Pris
111 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Feetje Slim Fit Jeans Grå Denim
Feetje Slim Fit Jeans Grå Denim
201 kr