Feetje Pyjamas Wild At Heart Camel
Bæredygtig

Feetje Pyjamas Wild At Heart Camel


Størrelsesguide

Pris
194 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A317292

Feetje Pyjamas Wild At Heart Camel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den hollandske virksomhed Feetje tilbyder dig et farverigt udvalg af trendy Design s i super kvalitet - alt sammen til en fair pris. Et sjovt udvalg af fantastiske kollektioner - som altid kan kombineres på nye måder.

Sød soveoverall fra Wild-At- Heart -serien til piger i superblødt jerseystof. Pyjamassen har en sød Allover print med hjerter og Tiger n og en lille dekorativ sløjfe på brystet. Trykknapper på skuldrene og i skridtet gør den nem at tage af og på.

Produktdetaljer:
  • Pyjamas til piger
  • Blød jersey
  • Trykknapper ved skuldrene og i skridtet
  • Allover print med hjerter og Tiger n
  • Bløde manchetter
Materiale og pleje:
  • Materiale: Jersey, 96% bomuld, 4% elastan.
  • Kan vaskes ved 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Feetje Pyjamas Wild At Heart Camel
Feetje Pyjamas Wild At Heart Camel
194 kr