EXIT Lotus Premium Trampolin ø366cm - grøn
NYHED

EXIT Lotus Premium Trampolin ø366cm - grøn


Variant:
  • EXIT Lotus Premium Trampolin ø366cm - sort
  • EXIT Lotus Premium Trampolin ø366cm - grøn

Pris
7.206 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 11 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A337577

EAN: 8720289694234

EXIT Lotus Premium Trampolin ø366cm - grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
EXIT Lotus Premium Trampolin er en rund trampolin med en beskyttende kant og et førsteklasses sikkerhedsnet. Takket være de unikke L-formede fødder skiller EXIT Lotus Premium-trampolinen sig ud fra andre trampoliner på fødder. Både i design og stabilitet: De L-formede fødder gør Lotus-rammen superstabil og reducerer risikoen for at vælte selv ved de højeste spring.

EXIT Lotus Premium-trampolinen leveres med et førsteklasses sikkerhedsnet med en overlappende indgang. Denne børnevenlige indgang lukker automatisk, så sikkerhedsnettet ikke forbliver åbent ubemærket. Rørene i Premium Safety Net er beklædt med XPE-skum af høj kvalitet. Og ligesom andre EXIT-trampoliner har Lotus Premium-trampolinen også EXIT Foot Protection System (FPS). Dette net mellem hoppenettet og beskyttelseskanten forhindrer, at børn kan få deres fødder i klemme mellem fjedrene.

Det førsteklasses sikkerhedsnet på EXIT Lotus Premium Trampolin har to glasfiberringe og ekstra stærke rør, hvilket gør nettet superstramt og meget stabilt. De dobbelte koniske fjedre på ikke mindre end 21,6 cm sikrer det perfekte spring og en blød landing for erfarne springere og større børn. Trampolinen har også en stærk beskyttende kant med et vandafvisende Pvc-lag. Sidst men ikke mindst er trampolinens ramme galvaniseret og pulverlakeret, hvilket betyder, at rust og ridser ikke har en chance.

Detaljer:
  • Model: Trampolin på fødder
  • Med fodbeskyttelsessystem
  • Materiale: PP (polypropylen)
  • Højde: 270 cm
  • Diameter: ø 366 cm
  • Vægt: 107,4 kg
  • Alder: fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din ordre direkte til den angivne adresse. Du kan derfor også vælge at få pakken leveret til dit job eller en ven. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Er du ikke hjemme, bliver pakken leveret til en nabo eller til en pakkeformidler. Hvis dette er tilfældet, vil chaufføren efterlade en besked om det i din postkasse.

Vores Topsellers

EXIT Lotus Premium Trampolin ø366cm - grøn
EXIT Lotus Premium Trampolin ø366cm - grøn
7.206 kr