EXIT Lotus Class ic trampolin ø253cm - grøn

EXIT Lotus Class ic trampolin ø253cm - grøn


Variant:
  • EXIT Lotus Class ic trampolin ø253cm - sort
  • EXIT Lotus Class ic trampolin ø253cm - grøn

Pris
4.093 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 11 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A337546

EAN: 8720289694494

EXIT Lotus Class ic trampolin ø253cm - grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
EXIT Lotus Class ic-trampolinen er en rund trampolin med en beskyttende kant og et sikkerhedsnet. Takket være de unikke L-formede fødder skiller EXIT Lotus Class ic-trampolinen sig ud fra andre trampoliner på fødder. Både i design og stabilitet: De L-formede fødder gør Lotus-rammen superstabil og reducerer risikoen for at vælte selv ved de højeste spring.

EXIT Lotus Class ic trampolinen leveres med et sikkerhedsnet med overlappende indgang. Denne børnevenlige indgang lukker automatisk, så sikkerhedsnettet ikke forbliver åbent ubemærket. Rørene i sikkerhedsnettet er dækket af skum. Og ligesom andre EXIT-trampoliner har Lotus Class ic-trampolinen også EXIT Foot Protection System (FPS). Dette net mellem hoppenettet og beskyttelseskanten forhindrer, at børn kan få deres fødder i klemme mellem fjedrene.

Det stilfulde udseende af Lotus Class ic trampolinen går ud over rammen: en glasfiberring er brugt til at forme sikkerhedsnettet, så det er flot og stramt. Trampolinen har dobbelte koniske fjedre, som sikrer et jævnt spring. Desuden har trampolinens beskyttende kant et beskyttende, vandafvisende Pvc-lag. Trampolinens ramme er galvaniseret og pulverlakeret, hvilket betyder, at rust og ridser ikke har en chance.

Detaljer:
  • Model: Trampolin på fødder
  • Med fodbeskyttelsessystem
  • Materiale: PP (polypropylen)
  • Højde: 258 cm
  • Diameter: ø 253 cm
  • Vægt: 69,5 kg
  • Alder: fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din ordre direkte til den angivne adresse. Du kan derfor også vælge at få pakken leveret til dit job eller en ven. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Er du ikke hjemme, bliver pakken leveret til en nabo eller til en pakkeformidler. Hvis dette er tilfældet, vil chaufføren efterlade en besked om det i din postkasse.

Vores Topsellers

EXIT Lotus Class ic trampolin ø253cm - grøn
EXIT Lotus Class ic trampolin ø253cm - grøn
4.093 kr