EXIT Justerbart sportsnet - 150 x 330 cm
NYHED

EXIT Justerbart sportsnet - 150 x 330 cm


Variant:
  • EXIT Justerbart sportsnet - 150 x 330 cm
  • EXIT Justerbart sportsnet - 243 x 500 cm

Pris
811 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 11 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A308179

EAN: 8718469460748

EXIT Justerbart sportsnet - 150 x 330 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
EXIT justerbar sportsnet i sort er et multifunktionelt sportsnet, som du kan justere til tre forskellige højder. Vil du spille volleyball, badminton eller tennis i haven? Alt er muligt med det justerbare sportsnet fra Exit Toys !

Lad spillene begynde!
EXITs justerbare sportsnet er 3 meter bredt og passer derfor i næsten alle haver. Du kan nemt justere nettets højde, og den limegrønne kant gør det nemt at se nettet, mens du spiller. Rammen på EXITs justerbare sportsnet er robust og har et stabilt stativ med et ankersystem, så sportsnettet ikke kan vælte under spillet. Sportsnettet kan indstilles i følgende tre positioner:
Lav +/- 62 cm
Medium +/- 109 cmHøj
+/- 155 cm
Mange timers sjov med sport!
Er nettet i vejen, eller vil du gerne slå græsplænen? Derefter kan du blot løfte sportsnettet ud af forankringerne og flytte det. Et dobbelt spændesystem sikrer, at nettet altid er stramt. Sportsnettet er velegnet til både indendørs og udendørs brug, og du kan nemt tage det med dig overalt i den medfølgende taske. Det justerbare EXIT-sportnet garanterer timevis af sportssjov!

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde): 300 x 155 cm
  • Materiale: Galvaniseret stål med pulverlakering
  • Inkl. ankersæt og bæretaske
  • Alder: Fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Vores Topsellers

EXIT Justerbart sportsnet - 150 x 330 cm
EXIT Justerbart sportsnet - 150 x 330 cm
811 kr