EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v Cartridge Filterpumpe) - trælook og soltag
NYHED

EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v Cartridge Filterpumpe) - trælook og soltag


Pris
2.967 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 11 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A305796

EAN: 8720088267301

EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v Cartridge Filterpumpe) - trælook og soltag
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
EXIT Wood Pool ø244x76cm er en rund rammepool med overdækning. Den kompakte pool er som standard udstyret med en filterpumpe og skiller sig ud blandt andre pools med sit flotte træmønster.
Oplev, hvor stabil en rund opbygningspool kan være: Den pulverlakerede stålramme og de stærke fødder på EXIT Wood-poolen sikrer, at poolen altid er stabil og kan bruges i årevis. Den medfølgende filterpumpe holder vandet rent og i bevægelse, så forurening af vandet modvirkes.

En forfriskende dukkert i din pool!

Poolen har et modern og stærkt træmønster på sidevæggen, hvilket gør den til et ægte blikfang i haven. Indersiden af poolen er blå for at give den friske poolfornemmelse. EXIT-poolen har stærke 3-lags vægge af PVC og polyester. Den medfølgende filterpumpe holder vandet frisk og i bevægelse og forhindrer forurening af vandet. Filterpumpen kan nemt monteres på poolen, og filterpatroner bruges til at opdatere vandet.

Multifunktionel poolafdækning

Med EXIT-overdækningen til pools er du ikke længere afhængig af vejrudsigterne. Dækslet sikrer, at der ikke kan komme snavs i vandet, og det er samtidig en bæredygtig løsning til opvarmning af vandet, fordi solens varme bliver bevaret under dækslet. Dækslet er meget let at åbne takket være den unikke hængselsmekanisme, og takket være den gennemsigtige folie vil du ikke gå glip af noget, der sker uden for poolen.

En smuk pool til haven

Det flotte træmønster og den sorte ramme giver Stone poolen et unikt udseende, og takket være det naturlige udseende integreres poolen fuldstændigt i din have. Indersiden af poolen er blå, hvilket giver dig den friske poolfornemmelse. Poolens runde form skaber en hyggelig atmosfære og sikrer, at du nemt kan have det sjovt i din pool med flere personer. Med de runde pools fra EXIT Toys vil du ikke kede dig et øjeblik.

Matchende tilbehør

Der findes forskelligt tilbehør til EXIT-poolen, f.eks. en presenning til bund og afdækning, en klorflyder, teststrimler og et poolrengøringssæt, så du kan holde din pool i optimal stand. Vælg pools med overdækning fra EXIT Toys , et ægte must-have til din have om sommeren!

Produktdetaljer:
  • Bassiner med filterpatronpumpe
  • Soltag inkluderet
  • Diameter: ø 244 cm
  • Vægt: 34 kg
  • Svømmeflade: ø 244 x 76 cm
  • Anbefalet vanddybde: 70 cm
  • Alder: fra 6 år
Inkluderet som standard:
Sort stålramme til pool ø244 x 76 cm
Brewer liner med flot træmønster
Solsejl medfølger
Inklusive filterpumpe med patron
Reparationsudstyr til foring medfølger
Instruktioner ramme pool
Instruktion omslag
Instruktioner pumpe

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Vores Topsellers

EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v Cartridge Filterpumpe) - trælook og soltag
EXIT Frame Pool ø244x76cm (12v Cartridge Filterpumpe) - trælook og soltag
2.967 kr