EXIT Allure Premium Trampolin ø427cm - grøn
NYHED

EXIT Allure Premium Trampolin ø427cm - grøn


Pris
8.173 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 11 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A337406

EAN: 8720289694333

EXIT Allure Premium Trampolin ø427cm - grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
EXIT Allure Premium Trampolin er en trampolin med en beskyttende kant og et førsteklasses sikkerhedsnet. Takket være EXIT Foot Protection System (FPS), et net mellem springmåtten og trampolinens beskyttende kant, kan trampolinspringere aldrig få deres fødder i klemme mellem fjedrene. Det medfølgende Premium Safety Net har en overlappende indgang, der lukker automatisk. Rørene i Premium-sikkerhedsnettet er også dækket af XPE-skum af høj kvalitet.

De ekstra lange, dobbeltkoniske fjedre på ikke mindre end 21,6 cm sikrer et perfekt spring og en blød landing. Den galvaniserede og pulverlakerede ramme giver trampolinen en lang levetid. Glasfiberringe og bøjede rør holder sikkerhedsnettet super stramt, og den ekstra tykke beskyttelseskant med et vandafvisende pvc-lag beskytter både dig og trampolinen optimalt.

Detaljer:
  • Model: Trampolin på fødder
  • Materiale: PP (polypropylen)
  • Højde: 270 cm
  • Diameter ø 427 cm
  • Vægt: 120 kg
  • Alder: fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din ordre direkte til den angivne adresse. Du kan derfor også vælge at få pakken leveret til dit job eller en ven. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Er du ikke hjemme, bliver pakken leveret til en nabo eller til en pakkeformidler. Hvis dette er tilfældet, vil chaufføren efterlade en besked om det i din postkasse.

Vores Topsellers

EXIT Allure Premium Trampolin ø427cm - grøn
EXIT Allure Premium Trampolin ø427cm - grøn
8.173 kr