EXIT Allure Premium gulvtrampolin ø305cm - grøn

EXIT Allure Premium gulvtrampolin ø305cm - grøn


Variant:
  • EXIT Allure Premium gulvtrampolin ø305cm - sort
  • EXIT Allure Premium gulvtrampolin ø305cm - grøn

Pris
5.942 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 11 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A337254

EAN: 8720289694395

EXIT Allure Premium gulvtrampolin ø305cm - grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
EXIT Allure Premium Ground Trampolin er en trampolin på jorden med en beskyttende kant og et førsteklasses sikkerhedsnet. Takket være EXIT Foot Protection System (FPS), et net mellem springnettet og trampolinens beskyttende kant, kan trampolinspringere aldrig få deres fødder i klemme mellem fjedrene.

Allure-trampolinen er delvist nedgravet, hvilket gør den let at gå på for alle. Desuden leveres trampolinen med et førsteklasses sikkerhedsnet. Sikkerhedsnettet har en overlappende indgang, der lukker automatisk, så det aldrig kan stå åbent ubemærket. Rørene i sikkerhedsnettet er også beklædt med XPE-skum af høj kvalitet.

De ekstra lange, dobbeltkoniske fjedre på ikke mindre end 21,6 cm sikrer et perfekt spring og en blød landing. Den galvaniserede og pulverlakerede ramme giver trampolinen en lang levetid. Glasfiberringe og bøjede rør holder sikkerhedsnettet super stramt, og den ekstra tykke beskyttelseskant med et vandafvisende pvc-lag beskytter både dig og trampolinen optimalt.

Detaljer:
  • Model: Nedgravet trampolin
  • Med fodbeskyttelsessystem
  • Materiale: PP (polypropylen)
  • Diameter: ø 305 cm
  • Vægt: 82 kg
  • Alder: fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din ordre direkte til den angivne adresse. Du kan derfor også vælge at få pakken leveret til dit job eller en ven. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Er du ikke hjemme, bliver pakken leveret til en nabo eller til en pakkeformidler. Hvis dette er tilfældet, vil chaufføren efterlade en besked om det i din postkasse.

Vores Topsellers

EXIT Allure Premium gulvtrampolin ø305cm - grøn
EXIT Allure Premium gulvtrampolin ø305cm - grøn
5.942 kr