emma & noah tæppe prikker Mint 120 x 120 cm

emma & noah tæppe prikker Mint 120 x 120 cmPris
245 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297445

EAN: 4260635090890

emma & noah tæppe prikker Mint 120 x 120 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Emma & noah cuddle tæppet er lavet af 100% naturlig bomuld og er særligt blødt og hyggeligt, så din baby føler sig tryg og sikker i enhver situation. Tækkets tykke stof holder din baby sikker og varm inde og ude og er også behageligt åndbar.

Emma & noah kæntæppet er en alsidig tigerkammerat, der kan tages med overalt og udfører mange praktiske funktioner i hverdagen: som beskyttelse mod vind og vejr udendørs (f.eks. som et tæppe, underlag eller solcreme i en barnevogn ), som et tæppe i en barneseng, babyskal, legegård eller vugge, som et opvarmende underlag til udskiftning af bleer, indpakning og puckering, til at holde og bære, til at lege og kæle eller som et trøstende og velkendt objekt, der har en beroligende og afslappende effekt.

\ tDen fortryllende (forskellige designversioner findes) gør også tæppet til et stilfuldt tilbehør og en dejlig gave til nyfødte mødre og dads.

produktdetaljer:
  • Dimensioner: bredde x længde 120 x 120 cm
  • Materiale: 100% bomuld
  • Test af forurenende stoffer og antiallergiske materialer
  • 40 ° C maskinvaskbar og derfor særlig let at rengøre
  • Allerede forvasket og dermed særligt dimensionelt stabil
  • Vielsei tiger ledsager
  • Hyggelig blød og fluffy
  • Holder dig varm og åndbar

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

emma & noah tæppe prikker Mint 120 x 120 cm
emma & noah tæppe prikker Mint 120 x 120 cm
245 kr