emma & noah sovepose 0.5 TOG med fødder
Bæredygtig
emma & noah sovepose 0.5 TOG med fødder
Størrelsesguide Efterspørg størrelsen
Variant:
  • emma & noah Sovepose Leo Grey TOG 1.0 med fødder
  • emma & noah sovepose 0.5 TOG med fødder

Vejl. pris¹
372 kr
Pris
371 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A347606

emma & noah sovepose 0.5 TOG med fødder
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Emma & Noah sovepose med fødder - Absolut bevægelsesfrihed: Baby soveposen med jersey fødder uden ærmer er især perfekt til aktive og mobile babyer, da den giver dit barn mulighed for at udvikle sin bevægelseslyst. Dit barn er endelig ikke længere forhindret i nogen sovestilling, som det er tilfældet med en normal sovepose eller et tæppe med aktive børn. Det sikrer dig og dit barn rolige og lange nætter. Desuden behøver du ikke at bekymre dig om, at dit barn fryser, fordi soveposen ikke kan trækkes af ved spark.Høj light s:✓ Komfortabel lynlås for nem af- og påklædning✓ Sikker trykknaplukning i halsudskæringen - ingen skarpe kanter i ansigtet og i det kropsnære område✓ Blødt bundet halsudskæring uden etiket✓ Komfortabel foret kant i ærmegabetSoveposetype: sovepose med fødderBestem den rigtige størrelse sovepose: Den rigtige størrelse sovepose til babyer er primært baseret på barnets højde. Mål dit barns længde fra skuldre til fødder for at finde den rigtige størrelse. (Tilføj ikke ekstra cm.)Temperaturegnethed: Foret sovepose til temperaturer fra 22°C (0,5 Tog)Høj bærekomfort: Ekstra blød og behagelig boldsovepose med komfortsikkerhedslynlås, beskyttet hage takket være kile ved den øverste lukning, blødt bundet halsudskæring uden etiket, foret kant ved ærmegabet, tilstrækkelig bevægelsesfrihed i fodmuffen.Høj kvalitet og lang levetid: Vores produkter er fremstillet med omhu og fokus på kvalitet, hvilket gør dem til en langvarig ledsager for din baby. Soveposen bevarer sin form, farve og blødhed selv efter hyppig vask.

Produktdetaljer:
  • Sovepose med fødder og blomster
  • mål: 70 cm, 90cm og 110cm
  • farve: beige
Materiale og plejeanvisninger:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes ved 40°C
  • Må ikke bleges
  • Tørres i tørretumbler
  • TOG-værdi: 1,0

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: emma & noah sovepose 0.5 TOG med fødder
5
11 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

emma & noah sovepose 0.5 TOG med fødder
emma & noah sovepose 0.5 TOG med fødder
Vejl. pris¹ 372 kr
371 kr