🌞 Smeltende priser!
🌞 Smeltende priser!
Spontant forlænget:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
emma & noah kravletæppe diamanter grå 120 x 120 cm
emma & noah kravletæppe diamanter grå 120 x 120 cm

emma & noah kravletæppe diamanter grå 120 x 120 cm


Variant:
 • emma & noah kravletæppe diamanter grå 120 x 120 cm
 • emma & noah kravletæppe hval blå 120 x 120 cm
 • emma & noah kravletæppe ruder blå 120 x 120 cm
 • emma & noah kravletæppe patchwork mint 120 x 120 cm
 • +2

Pris
557 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A312743

EAN: 4260635092641

emma & noah kravletæppe diamanter grå 120 x 120 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Emma & Noah kravletæppe - perfekt til de første opdagelsesrejser! Når din babys trang til at udforske vågner, og han gør sine første forsøg på at kravle, er kravletæppet fra emma & noah den perfekte ledsager. Den er blød og generøst polstret og beskytter dit barn mod kulde.

Det nuttede og bløde stof sikrer dit barns optimale velbefindende under udforskningsforsøg og er samtidig robust og holdbart på grund af den høje kvalitet i forarbejdningen, så du og dit barn vil have glæde af den i lang tid. Let at passe og også ideel til at tage med på farten. Uanset om det er derhjemme, i haven eller på farten, kan det foldede kravletæppe tages med overalt og lægges ud til at kravle og nusse med for de små eller lege for de større.

Testet i henhold til OEKO TEX Standard 100: Sikker for babyer og fri for skadelige stoffer. Uafhængigt testet for skadelige stoffer og certificeret med den strenge OEKO TEX Standard 100. Alsidig og robust: Ideel som kravletæppe og legetæppe og egnet som legetæppe til større børn. Takket være det slidstærke bomuldsstof er kravletæppet en robust følgesvend i mange situationer, f.eks. på Outdoor picnic med barnet.

Hvis den smarte Design får et par pletter i processen, er det ikke noget problem, for emma & noah kravletæppet passer i enhver almindelig vaskemaskine og kan vaskes ved op til 40 °C. Det er klar til brug på ingen tid. Så det er rent og hygiejnisk igen på ingen tid.

Produktdetaljer:
 • Mål: 120 x 120 cm
 • Tykkelse: 4 cm
 • Yderstof: 100% bomuld
 • Fyld/polstring: 100% polyester
 • Materialer, der er testet for forurenende stoffer og antiallergiske
 • Kan vaskes i maskine ved 40°C og er derfor særlig nem at vedligeholde
 • Plejeanvisninger: Ikke forvaskes. Vask ved 40 °C før første brug.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

emma & noah kravletæppe diamanter grå 120 x 120 cm
emma & noah kravletæppe diamanter grå 120 x 120 cm
557 kr