Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Eichhorn fiskeri spil
Bæredygtig
p.t. udsolgt
Pris
141 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A333664

EAN: 4003046006995

Eichhorn fiskeri spil
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Alder: fra 2 år
 • Eichhorn-fiskespillet fanger de mest fantastiske motiver
 • Magneter er fastgjort til de to fiskestænger, så fisk og andre havdyr kan trækkes ud.
 • Numrene er trykt på bagsiden af fisken, og hver spiller tæller sine point sammen for at finde vinderen af dette sjove spil.
 • Det magnetiske fiskespil består af 19 dele
Dimensioner og vægt:
 • Emballagens dimensioner (længde x bredde x højde): 42,7 x 25 x 7,3 cm
 • Vægt: 0,78 kg
Materiale og pleje:
 • Materiale: FSC® 100%, kalk, bøsning, ABS, PP og BSK.
Inkluderet i leveringen:
 • Indhold: 16 fisk, 2 fiskestænger og 1 akvarium
Advarsel og sikkerhedsinstruktioner:
  Advarsel: Ikke egnet til børn under seks år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers