Eichhorn Constructor - V'rkt ›jskasse
Bæredygtig
Eichhorn Constructor - V'rkt ›jskasse
Pris
201 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A293766

EAN: 4051902001240

Eichhorn Constructor - V'rkt ›jskasse
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
V'rkt ›jskassen til alle konstruktioner› rbyggere!

V'rkt ›Jskassen indeholder ikke kun en kompakt skruetr'kker med ekstra bits til udskiftning, mænd ogs † adskillige konstruktorkomponenter. Ved ved samle dem fremmer og tr'ner rumlig tkning og finmotorik. Kun FSC © 100% tr 'fra b'redygtigt tigerskovbrug bruges til ved designille Eichhorn Constructor modeller. Denne Eichhorn-artikel er produceret i Tyskland. Efter det sjove ved at spille, kan alt l'gges tilbage i boksen. Egnet til b ›rn fra tre † r.

Produktdetaljer:
  • Materiale: FSC © 100% b ›g, plast
  • 70 dele
  • Alder: fra 3 † r
Opm'rksomhed
Ikke egnet til b ›rn under tre † r. Risiko for kv'lning p † grund af sm † dele, der kan sluges.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Eichhorn Constructor - V'rkt ›jskasse
5
17 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Eichhorn Constructor - V'rkt ›jskasse
Eichhorn Constructor - V'rkt ›jskasse
201 kr