Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
Eichhorn Baby Pure Play Arch
Bæredygtig
Pris
483 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A312420

EAN: 4003046006308

Eichhorn Baby Pure Play Arch
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Eichhorn Baby Pure: Babylinjen overbeviser med naturlige materialer, bløde farver og klare former; haptiske elementer træner børnenes sanseopfattelse og motoriske færdigheder. Med denne spillebue fra Eichhorn og dens forskellige legefunktioner trænes specifikt greb, fingerfærdighed, reaktion og koncentration. Højden på legebuen kan justeres på 3 niveauer (39, 43, 47 cm).

Kun FSC® 100% træ fra bæredygtigt tiger skovbrug anvendes til fremstilling af Eichhorn legebuen. Egnet til børn fra 3 måneder.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 56 x 60 x 52 cm.
  • Materiale: FSC® 100%, bøgetræ, plastik, silikone, plys, brn.KTN/Billede
  • Alder: fra 3 måneder
Opmærksomhed
Må kun anvendes under direkte opsyn af en voksen.
For at undgå mulige skader som følge af indfiltring skal du fjerne legetøjet, når barnet begynder at prøve at kravle på alle fire.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Eichhorn Baby Pure Play Arch
4
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Eichhorn Baby Pure Play Arch
Eichhorn Baby Pure Play Arch
483 kr