Eichhorn Baby Hipp skubber æsel
NYHED Bæredygtig
Pris
89 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A333728

EAN: 4003046007381

Eichhorn Baby Hipp skubber æsel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Eichhorn Baby HIPP Push Donkey: Eichhorn Baby HIPP Push Donkey af høj kvalitet lavet af bøgetræ er perfekt til små babyhænder, og formen er behagelig at gribe og skubbe. Silikonedækkene er lydløse og efterlader ingen mærker. Kun FSC® 100 % træ fra bæredygtigt tiger skovbrug anvendes til fremstilling af Eichhorn-skubbeæsel.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): -
  • Indhold: 1 glidende æsel
  • Materiale: FSC® 100%, bøgetræ, silikone, BW &TB/indsats
  • Alder: Fra 1 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
63 kr
Pris
63 kr
Pris
63 kr

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Eichhorn Baby Hipp skubber æsel
Eichhorn Baby Hipp skubber æsel
89 kr