Dreamland Madras Full Moon 100 x 200 cm
-13%
Vejl. pris¹
3.126 kr
Pris
2.733 kr
Fri fragt
Du sparer
393 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A116217

EAN: 9120018351763

Dreamland Madras Full Moon 100 x 200 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Alle Träumeland baby- og børnemadrasser fremstilles med stor omhu på fabrikken i Østrig. Der anvendes kun udvalgte materialer, som næsten udelukkende kommer fra Tyskland, Østrig og Schweiz.

Børne- og ungdomsmadrassen Träumeland Vollmond er beregnet til en vægt på op til 70 kg og er egnet til børn og unge fra 2 til 15 år. Madrassen har en meget god liggekomfort på grund af madraskernens terningformede snit.

Produktdetaljer madraskerne:
 • Mål: bredde x længde x højde 100 x 200 x 15 cm
 • Materiale: 100% koldt skum
 • Høj kvalitet tiger , punktelastisk koldskumskerne for optimal liggekomfort
 • Fremragende ventilation på grund af overfladekonturen på både de liggende flader og de lodrette luftkanaler
 • To hårdhedsniveauer: blød (dybe snit) og medium-fast
 • Volumenvægt: 35 kg/m³

Produktdetaljer madrasbetræk
 • Materiale betræk: 68% polyester, 32% TENCEL™.
 • Dækslet er aftageligt og delbart
 • Plejeanvisninger: Madrasbetræk kan vaskes ved op til 60 °C
 • Egnet til tørretumbler på skånsom cyklus
 • Velegnet til allergikere
 • Antimon og forurenende stoffer testet
 • Luftgennemtrængelig
 • Øko-Tex-certificeret i klasse 1 for babyer under test nr. 47693 i ÖTI, Wien

Materielforklaring

Koldt skum
Sammenlignet med blødt skum anvendes råmaterialer af høj kvalitet i koldt skum tiger . Koldskum har en forbedret punktelastisk opførsel, er mere åndbar og har en længere levetid. Ved at indarbejde luftkanaler og kontursnit forbedres vigtige faktorer som ventilation og elasticitet afgørende.

Polyester
Polyester er en særlig modstandsdygtig og elastisk fiber - derfor er den særlig velegnet til madrasbetræk og forbedrer dem.

Tencel™
Med Tencel™ er en ny æra inden for fiberteknologi begyndt. Tencel™ er en cellulosefiber og udvindes af træ i en miljøvenlig proces. Det kombinerer fordelene ved mange fibre: Fin som silke, stærk som polyester, nem at passe som akryl, kølig og behagelig som linned, varm som uld og absorberer betydeligt mere vanddamp end bomuld.

Vask fleece
Wash fleece er en vaskbar hulfiber og er derfor ideel til babyer med allergi. Wash fleece har en høj genopretningskapacitet og polstrer Träumeland madrasbetræk.

Hvorfor skal jeg købe en særlig børnemadras/ungdomsmadras, når der også findes madrasser til voksne?
Børns vægt og størrelse adskiller sig ganske enkelt væsentligt fra en voksens vægt og størrelse. Desuden har unge andre behov end voksne.

Hvilken børnemadras / ungdomsmadras er den rigtige?
Med så mange forskellige modeller at vælge imellem er det ikke let at træffe en beslutning. Derfor tilbyder vi et pointsystem, der tjener som en sikker og hurtig orientering gennem vores børnemadrasprogram: Jo flere kvalitetspoint en børnemadras/ungdomsmadras har, jo højere er den tiger . Grundlæggende bør nogle få faktorer kontrolleres for deres egen betydning: God ventilation, kvaliteten af madrasbetrækket og kernen samt yderligere funktioner.

Hvor længe kan jeg bruge en børnemadras/ungdomsmadras?
Vores børnemadrasser / ungdomsmadrasser er velegnede fra 2 år og er beregnet til en vægt på op til 70 kilo.

Hvornår skal jeg vende børnemadrassen / ungdomsmadrassen fra den bløde til den medium faste side?
Vi anbefaler, at du vender madrassen fra den bløde til den mediumfaste side, når den vejer ca. 35 kg.

Min nye børnemadras/ungdomsmadras lugter...
Især nye madraskerner kan have en ny lugt, som desværre ikke kan slippe helt ud på grund af emballagen. Denne lugt er uskadelig og forsvinder efter 2 til 4 uger senest. Det er bedst at lufte madrassen udendørs, før du bruger den første gang. Sørg dog for, at madrassen ikke bliver fugtig eller står direkte i solen. Alle vores produkter er naturligvis testet flere gange for skadelige stoffer af uafhængige testinstitutter og er derfor særdeles velegnede til brug i en barneseng.

Kernen i min børnemadras/ungdomsmadras er pludselig gul - hvad skal jeg gøre?
Bare rolig - en gul misfarvet madraskerne er helt ufarlig. Alt skum kan blive gult, når det udsættes for sollys eller kunstigt lys. Det er helt ufarligt og på ingen måde skadeligt for barnet.

Min børnemadras/ungdomsmadras har en hulning.
Betrækket på vores børnemadrasser er quiltet med fleece på indersiden. Denne fleece mister noget af sin fylde ved første brug. Hvis dit barn altid sover på det samme sted på madrassen, kan det se ud som om, at der er en hulhed, fordi hovedet hviler på madrassen flere steder. Hvis du placerer dit barn på forskellige dele af madrassen, eller hvis barnet senere flytter sig mere på madrassen, vil fleecen på hele betrækket blive komprimeret, og "hulrummet" forsvinder igen. Denne komprimering af betrækket er ikke en ulempe for dit barn.

Kan kernen i min madras også vaskes?
Nej, fordi Träumeland bruger et vandbaseret klæbemiddel til produktionen, hvilket ville få de enkelte dele til at løsne sig.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Dreamland Madras Full Moon 100 x 200 cm
4.5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Dreamland Madras Full Moon 100 x 200 cm
Dreamland Madras Full Moon 100 x 200 cm
Vejl. pris¹ 3.126 kr
2.733 kr