Vælg din fødselsdagsrabat
Vælg din fødselsdagsrabat
Kun i dag!
spar op tl 12%!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din rabat

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

COPPENRATH Grøn leguan - Nature Zoom Wild
p.t. udsolgt
Vejl. pris¹
208 kr
Pris
196 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A452562

EAN: 4029753219640

COPPENRATH Grøn leguan - Nature Zoom Wild
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Detaljer om produktet:
  • Alder: fra 6 år
  • Det bliver vildt: Den imponerende og fascinerende grønne leguan i plys er rigt detaljeret og ekstremt realistisk designet til at bringe glæde til enhver lille dyreelsker og Wildlife fan.
  • Øglen måler ca. 88 cm og er et spændende plysdyr, der passer ind på ethvert børneværelse og er perfekt til både leg og kram.
  • Dens livagtige udseende med omhyggeligt designede detaljer og naturtro farver formidler en autentisk oplevelse og vækker nysgerrighed om dyrenes fascinerende verden.
  • Det er en ideel gave til små dyreelskere, naturforskere og Wildlife fans, der drømmer om at udforske vildmarken og opdage den fascinerende dyreverden.
  • Bring vildmarken ind på dit barns værelse - med Nature Zoom Wild!
Mål og vægt:
  • Mål, når den er samlet (længde): 88 cm
Materiale og pleje:
  • Materiale: lavet af plys, 100% polyesterfyld
  • Vaskeanvisning: Håndvask, må ikke bleges, må ikke tørretumbles, må ikke stryges, ingen professionel tekstilpleje (symbolområde)

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers