❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
chicco Well-Being Color ed, 250ml, Gennemsnitligt flow, pige, 2M+

chicco Well-Being Color ed, 250ml, Gennemsnitligt flow, pige, 2M+


Variant:
  • chicco Well-Being Color ed, 250ml, Gennemsnitligt flow, pige, 2M+
  • chicco Well-Being Color ed, 250ml, Gennemsnitligt flow, dreng, 2M+
  • chicco Well-Being Color ed, 250ml, Gennemsnitlig flow, Neutral, 2M+

Pris
44 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A314052

EAN: 8058664129461

chicco Well-Being Color ed, 250ml, Gennemsnitligt flow, pige, 2M+
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Well-Being-drikkeflasken fra chicco er perfekt til at give din baby mad. Den tilpasser sig øjeblikkeligt og kontinuerligt til dit barns drikkestil.

Bekræftet anti-kolik effekt:
Equilibrium-membranen og den fysiologiske sut forhindrer barnet i at sluge luft, hvilket hjælper med at forhindre irritation, bøvser og kolik.

Fysiologisk sugerytme:
Tilpasser sig til dit barns individuelle, naturlige sutterytme for at sikre en konstant og uafbrudt strøm af mad, hvor dit barn altid får god luft.

Perfekt pasform
Sutten passer perfekt til barnets mund og understøtter dermed naturlig sutning. 9 ud af 10 babyer accepterer.

Soft Sense silikone
Den bløde og elastiske sut med Soft Sense-overflade giver en behagelig og naturlig følelse.

Maksimal hygiejne og nem rengøring
Alle dele af flasken kan rengøres nemt og hurtigt.

Produktdetaljer:
  • Volumen: 250 ml
  • Alder: fra 2 måneder
  • Klinisk testet
  • Hygiejnisk og let at rengøre
  • Materiale: polypropylen

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Vores Topsellers

chicco Well-Being Color ed, 250ml, Gennemsnitligt flow, pige, 2M+
chicco Well-Being Color ed, 250ml, Gennemsnitligt flow, pige, 2M+
44 kr