chicco Sutteflaske anti-kolik til hurtig fødevarestrøm lavet af silikone, 4 stk.

chicco Sutteflaske anti-kolik til hurtig fødevarestrøm lavet af silikone, 4 stk.


Variant:
  • chicco Sutteflaske anti-kolik-sut til tyk mad fremstillet af silikone, 4 stk.
  • chicco Anti-kolik-sut til normal fødeafgang fremstillet af silikone, 4 stk.
  • chicco Sutteflaske anti-kolik til hurtig fødevarestrøm lavet af silikone, 4 stk.

Pris
72 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A337321

chicco Sutteflaske anti-kolik til hurtig fødevarestrøm lavet af silikone, 4 stk.
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den fysiologiske anti-kolik-sut fra chicco efterligner formen af moderens bryst, når der suttes.

Fysiologisk sut:
Den aflange, brede form fremmer den naturlige, peristaltiske sugerytme og sikrer perfekt pasform, god accept og let drikkelyst.

Soft Sense silikone:
Den særlige Bear bonding gør overfladen silkeblød og er modelleret efter moderens brysthud, hvilket giver en endnu mere naturlig og behagelig drikkeoplevelse.

Passer perfekt:
Sutten passer perfekt til barnets mund og understøtter naturlig sutning. Accepteret af 9 ud af 10 babyer (forbrugertest med 450 børn i Italien, 2019). Fås i 4 forskellige versioner til hvert udviklingsstadie (normal, medium, hurtig og tyk fodring).

Produktdetaljer:
  • Fremmer sugerytmen
  • Lang, bred læbe støtte svarende til moderens bryst
  • Anti-kolisk virkning
  • Alder: fra 4 måneder, L (hurtigt flow)
  • BPA-fri
  • Passer til alle Perfect 5/ Well-Being og Original - Touch flasker
  • Antal: 4 stk.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Chicco

Chicco, alt til din baby

Chicco har eksisteret siden 1958 og er populært, italiensk brand. De har mange års erfaring indenfor specielt klapvogne. De tilbyder nogle af markedets letteste klapvogne som er ideelle at have med på farten. Ved produktionen ligges der stor vægt på kvaliteten, idet det sikrer en længere brugstid. Det prisvindende brand tilbyder praktiske og smarte løsninger indenfor kategorierne: autostole, barnevogne, børneværelse, ernærring, pleje og spil.

Chiccos grundværdier

Ekspertise - Alle produkter er udviklet i samarbejde med eksperter som f.eks. børnelæger og børnepsykologer, og vigtist af alt, af folk der elsker børn. Positivitet - Chicco godkender kun produkter der lever op til høje krav - de skal kunne tilfredsstille de mindste forbrugere. Hvis de er lykkelige bliver forældre og alle andre der elsker dem også lykkelige. Venskab - Hvis vi evner at genkende venskabet kan vi også give den videre til andre. Enkelthed - Lykke giver små ting stor betydning. Udvikling - Alle produkterne er designet til nutidens børn. At opleve verdenen er en naturlig leg for børn. Sikkerhed - Alle produkter gennemgår kvalitetskontrolle for at sikre maksimal sikkerhed for de små. Vækst - Glade børn bliver bedre voksne og gør verdenen til et bedre sted. Uafhængighed - Chicco følger ikke de sidste trends - de udtænker dem!

Om produkterne

Chiccos tilbyder blandt andet klapvognene Multiway, som er en god klapvogn både til bykørsel og offroad med dens stærke hjul. Liteway er en let by klapvogn, som er optimal til brug i byen med sit lette design. Skal det være toppen af poppen er Chiccos I-Move Trio kombi-vogn et sikret hit, hvor der virkeligt er kælet for alle detaljer og funktioner. Gåvogne, skråstole og andre aktivitetslegetøj udgør også en stor del af Chiccos sortiment, hvor der ligesom med deres klap- og kombivogne er kræset om detaljerne samt det funktionelle, så de bedst muligt er med til at stimulere og aktivere barnet. Hos Chicco finder I også børnelænestole, ammepuder og autostole af højeste kvalitet. Herudover finder du kun autostole som er godkendt efter de gældende sikkerhedsstandarder. Alle produkter byder på innovation til en stærk pris.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: chicco Sutteflaske anti-kolik til hurtig fødevarestrøm lavet af silikone, 4 stk.
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

chicco Sutteflaske anti-kolik til hurtig fødevarestrøm lavet af silikone, 4 stk.
chicco Sutteflaske anti-kolik til hurtig fødevarestrøm lavet af silikone, 4 stk.
72 kr