Britax Römer Søskende- og tvillingevogn B-Agile Double Cosmos Black
pinkorblue anbefaler

Britax Römer Søskende- og tvillingevogn B-Agile Double Cosmos Black


Vejl. pris¹
3.481 kr
Pris
3.249 kr
Fri fragt*
Du sparer
232 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A294930

EAN: 4000984206708

Britax Römer Søskende- og tvillingevogn B-Agile Double Cosmos Black
Den praktiske søskende- og tvillingevogn B-Agile Double Cosmo S Black fra Britac Römer er egnet fra ca. 6 måneder og op til en maksimal vægt på ca. 22 kg (ca. 4 år).

Modellen B-Agile Double er beviset på en kompakt søskende- og tvillingevogn. Den er ikke kun udstyret med meget kompakte mål, men ydermere også med et højdejusterbart styr, som meget enkelt kan betjenes med blot én hånd. Dobbelvognen B-Agile Double kan benyttes fra fødslen i kombination med en babylift (skal tilkøbes separat), da klapvognssæderne kan justeres ned i en helt flad liggeposition. Og ikke nok med det, så du kan også hurtigt og praktisk montere en babyautostol til stellet med passende adaptere (skal tilkøbes separat).
B-Agile Double lever op til sit navn, da den kan benyttes som et praktisk og fleksibelt rejsesystem fra fødslen i kombination med alle Britax Römer babyautostole eller babylifte.

Smart foldesystem
B-Agile Double er nem og hurtig at folde sammen til kompakte opbevaringsmål. I sammenfoldet tilstand er den oven i købet også fritstående og beskytter klapvognssæderne mod snavs og støv. Takket være en automatiske foldelås forbliver stellet i sin sammenfoldet tilstand med kompakte foldemål, indtil du for bruge den igen. Denne detajler giver dig den største fleksibilitet og frihed som forælder.

Dobbel fleksibilitet
B-Agile Double er en manøvredygtig søskende- og tvillingevogn. Ryglænet på begge klapvognssæder kan justeres helt ned i en vandret liggeposition og tilbyder dermed den bedste komfort til dine børn. Takket være dette feature, har du også mulighed for at benytte dobbelvognen i kombination med to barnevognslifte. Med de to aftagelige CLICK & GO®-adaptere kan du ganske enkelt og praktisk fastgøre enhver Britax Römer babyautostol. Med B-Agile Double oplever du den største fleksibilitet og mobilitet.

Produktegenskaber:

Flad liggestilling
De to justerbare ryglæn gør turen endnu mere behagelig for dine børn. Du kan indstille ryglænet efter dine og dit barns behov: En flad liggeposition til din nyfødte baby eller forskellige siddepositioner til større børn. Du kan altid garantere, at dine børn sidder eller ligger behageligt, uanset om de sover eller er vågne.

Kaleche med kigge-vindue
Kalecherne byder på en optimal beskyttelse mod solens stråler takket være UPF 50+. Begge kalecher udstyret med et lille kigge-vindue, således du altid har kontakt til dine børn. Et lille gitter i kigge-vinduerne sørger for, at luften kan cirkulere bedre på varme dage.

Hurtig og enkel foldemekanisme
Den smarte søskende- og tvillingevogn B-Agile Double er gennemtænkt til sidste detalje. Den er ikke kun nemt og hurtigt foldes sammen, men er også fritstående i sammenfoldet tilstand. Således bliver klapvognssæderne ikke snavsede eller stver til, når dobbelvognen ikke er i brug.

Punkteringsfrie baghjul
Dobbelvognens hjul er punkteringsfrie. Du nyde turen fuldt ud.

Højdejusterbart selesystem
5-punkt-selesystem kan justeres til forskellige højdepositioner. Det vokser med børnene og garanterer dermed at børnene altid er sikret optimalt og alderstilsvarende. De bløde skulderpuder giver ekstra komfort på køreturen.

Rummelig opbevaringskurv
Den rummelige opbevaringskurv byder på masser af plads til indkøb, tilbehør eller legetøj.

Drejelige forhjul
Forhujele på B-Agile kan både dreje eller fastlåses. Således kan de indstilles korrekt til ethvert underlag: Til manøvrering gennem smalle supermarkedsgange såvel som en kørsel gennem ujævnt terræn.

Klapvognsdel med luftcirkulation
Vognen har indbygget et gitter på bagsiden af klapvognssæderne, således at en optimal luftcirkulation er sikret for dine børn på varme dage.

Højdejusterbart håndtag
Det er på ingen måde irrelevant i hvilken højde håndtaget på din klap- eller barnevogn er placeret. Højdepositionen er afgørende for din kropsholdning. Derfor har Britac Römer udstyret denne dobbelvogn med et højdejusterbart styr. Således kan skubbehøjden altid tilpasses dem som skubber, om det så er til mor, far, bedsteforældrene eller en babysitter. Takket være et centralt greb midt på håndtaget, kan du styre hele dobbelvognen let og blidt med blot én hånd.

Tekniske detaljer:
 • Mål dobbelvogn udfoldet (højde x bredde x dybde): 104 x 78 x 105 cm
 • Mål sammenfoldet (dobbelvogn med klapvognssæde og hjul (højde x bredde x dybde): 31 x 72 x 78 cm
 • Mål siddeflade (bredde x dybde): 28 x 24 cm
 • Mål ryglæn (længde): 45 cm
 • Mål fodstøtte (længde): 24,5 cm
 • Mål klapvognssæde (længde, flad liggeposition): 93,5 cm
 • Positioner håndtagshøjde: 79 til 110 cm
 • Vægt dobbelvogn: 13,2 kg
 • Maksimal belastning: 54 kg
 • Maksimal børnevægt pr. klapvognsdel: 22 kg
 • Maksimal belastning opbevaringskurv: 6 kg
 • Maksimal belastning klapvogns-organizer: 2 kg
 • Maksimal belastning opbevaringskurv pr. klapvognssæde: 1 kg
 • Mål baghjul: Ø 23,5 cm
 • Mål forhjul: Ø 15,5 cm

Inkluderet i leveringen:
 • Stel med hjul
 • 2 klapvognsdele
 • Opbevaringskurv
 • Regnslag
Babylifte, Click & Go®-adaptere og babyautostole kan tilkøbes separat som tilbehør.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Søskende- og tvillingevogn B-Agile Double Cosmos Black
4.5
71 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 55
 
4 stjerner
| 11
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Britax Römer Søskende- og tvillingevogn B-Agile Double Cosmos Black
Britax Römer Søskende- og tvillingevogn B-Agile Double Cosmos Black
Vejl. pris¹ 3.481 kr
3.249 kr