Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Britax Römer  Barnesæde Kidfix M i-Size Night Blå
-32%
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
1.899 kr
Pris
1.297 kr
Fri fragt*
Du sparer
602 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A453190

EAN: 4000984912883

Britax Römer Barnesæde Kidfix M i-Size Night Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
i-Size / Højde: 100 til 150 cm, vægt: 15 til 36 kg, alder: fra ca. 3,5 til 12 år

Den nye Kidfix M i-Size er udviklet i samarbejde med førende bilproducenter, så børn i alderen 3,5 til 12 år kan rejse sikkert. Den er godkendt i henhold til den nye standard i-Size og tilbyder pålidelig sikkerhed og maksimal komfort. Det smalle sædedesign betyder, at barnestolen kan installeres i mange biler, hvilket gør den til den ideelle løsning til din voksende families behov.

Funktionalitet møder komfort
Maksimal komfort og funktionalitet er altid om bord på Kidfix M i-Size . De bløde, polstrede stofbetræk og de omhyggeligt placerede ventilationshuller i skallen sikrer, at dit barn altid har det behageligt, selv på lange bilture. Sædets slanke Design gør det muligt at installere tre Kidfix M i-Size sæder på bagsædet i mange biler, mens praktiske markeringer hjælper med at justere nakkestøtten til den rigtige højde hver gang.

Bæredygtig kvalitet - ansvar for den verden, vores børn vokser op i
Vores Kidfix M i-Size er ca. 1,3 kg lettere end sin forgænger. Den er fremstillet på vores fabrik i Tyskland - det giver os mulighed for at skabe mere effektive transportruter og beskytte vores miljø. Til emballagen på Kidfix M i-Size bruger vi kun bæredygtige plantebaserede poser og papkasser fremstillet af genbrugsmateriale fra ansvarlige kilder. På den måde beskytter vi miljøet og forbedrer vores CO2-balance. Selv s child på produkterne er biologisk nedbrydelige, så der ikke kommer mikroplast ind i økosystemet.

Produktets egenskaber:

Beskyttelse takket være det høje ryglæn
Vores barnestole med ryglæn beskytter dit barn på tre måder: Sædeskallen beskytter dit barn fra hoved til hofter, især i tilfælde af en sidekollision. Samtidig sikrer de øvre og nedre seleføringer, at bilens sele er på det rigtige sted, og den polstrede nakkestøtte giver sikkerhed og komfort for dit barns hoved og nakke.

Komfort som en videnskab
Vores ingeniører har analyseret og testet adskillige modeller af menneskekroppen for at sikre, at den nye Kidfix i-Size er lige komfortabel for små og store børn. Resultatet er optimal ergonomi og afslappende kørsel for hele familien.

Nyudviklet sæde for optimal beskyttelse i tilfælde af en kollision
I tæt samarbejde med førende bilproducenter er sædeoverfladen blevet nyudviklet for at reducere de kræfter, der virker på nakkeområdet, med op til 10 %*.

*Intern Britax test med en Q10-dukke, der svarer til højden og vægten af et gennemsnitligt 10-årigt barn.

Nemt justerbar, ergonomisk hovedstøtte
Hovedstøtten er udviklet til at være særlig behagelig for større børn. Den kan nemt justeres til den korrekte position. Praktiske markeringer på bagsiden hjælper med at finde den korrekte indstilling, hver gang sædet flyttes mellem biler eller bruges af forskellige børn.

Ventilation
Omhyggeligt placerede ventilationshuller sikrer effektiv luftcirkulation, så dit barn altid har det behageligt, selv på lange bilture.

Tre børnesæder ved siden af hinanden
Takket være den slanke og kompakte Design på Kidfix M i-Size kan der monteres op til tre børnesæder ved siden af hinanden på bagsædet i mange biler.

Aftageligt betræk
Nogle gange kan det blive ret kaotisk i bilen. Det er nemt at spilde en drink, eller dit barn kan blive syg af at køre. Derfor har vi udviklet et sædebetræk, der kan maskinvaskes, og som er nemt at tage af. Det betyder, at du hurtigt kan få sædet rent igen - og du kan komme tilbage på vejen.

Tekniske data:
  • Monteringsmuligheder i bilen: bilens egen 3-punktssele eller Isofix og bilens egen 3-punktssele
  • Installation: Fremadvendt installation 100 til 150 cm
  • Mål (højde x bredde x dybde): 63 - 83 x 44 x 42 cm
  • Vægt: 6,5 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Barnesæde Kidfix M i-Size Night Blå
5
343 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 288
 
4 stjerner
| 49
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers