Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Britax Römer Autostol DISCOVERY PLUS 2 Dusty Rose
-27%
Britax Römer Autostol DISCOVERY PLUS 2 Dusty Rose
p.t. udsolgt
Variant:

Vejl. pris¹
1.595 kr
Pris
1.157 kr
Fri fragt*
Du sparer
438 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A453165

EAN: 4000984912661

Britax Römer Autostol DISCOVERY PLUS 2 Dusty Rose
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Detaljer om produktet:
 • i-Size /Størrelse: 100 til 150 cm høj, vægt: 15 til 36 kg, alder: fra ca. 3,5 til 12 år
 • DISCOVERY PLUS er udviklet og produceret i Tyskland og opfylder vores højeste krav til komfort og sikkerhed på rejsen.
 • DISCOVERY PLUS er udviklet i henhold til den nye standard i-Size og giver dit barn endnu mere sikkerhed. Vores nye ISOFIX -stik gør installationen i bilen nem og bekvem.
 • Den forbedrede sædeoverflade og de generøst polstrede, bløde stofbetræk giver ekstra komfort, især på lange rejser.
 • Takket være den slanke Design s kan op til tre DISCOVERY PLUS-sæder installeres på bagsædet af en lang række bilmodeller.
 • Når du skifter sæde mellem køretøjer, hjælper praktiske markeringer dig med at finde den rigtige indstilling med det samme. Systemet ISOFIX gør monteringen nem og sikker
 • I modsætning til vores konkurrenter fremstiller vi størstedelen af vores autostole i Tyskland. Det garanterer ikke kun den højeste produktionskvalitet - det forkorter også transportvejene og reducerer dermed miljøpåvirkningen betydeligt.
 • Hovedstøtten er udviklet til at være særlig behagelig for større børn. Den kan nemt justeres til den rigtige position
 • Takket være den slanke og kompakte Design kan op til tre børnesæder fastgøres ved siden af hinanden på bagsædet i mange biler.
 • Nogle gange kan det blive ret kaotisk i bilen. Det er let at spilde en drink eller gøre dit barn syg af at køre, så vi har klogeligt udviklet et sædebetræk, der kan vaskes i maskine og er let at fjerne.
 • Vores barnestole med ryglæn beskytter dit barn på tre måder: Sædeskallen beskytter dit barn fra hoved til hofter, især i tilfælde af en sidekollision. Samtidig sikrer de øvre og nedre seleguider, at bilens sele er på det rigtige sted.
 • Barnesædets ryglæn er justerbart. Det giver dig mulighed for at tilpasse det til vinklen på bilsædet.
 • DISCOVERY PLUS har integrerede soft latch-stik, så du nemt kan tilslutte det ene ISOFIX stik efter det andet til bilens fastgørelsespunkter.
 • De bløde låsebeslag skal altid bruges sammen med bilens 3-punktssele for at give optimal beskyttelse i tilfælde af en ulykke.
Dimensioner og vægt:
 • Mål (dybde x bredde x højde): 42 x 44 x 63 - 83 cm
 • Dimensioner, når den er foldet sammen (dybde x bredde x højde): 46 x 45 x 68 cm
 • Højde: 63 - 83 cm
 • Produktets vægt: 5,9 kg
Inkluderet i leveringsomfanget:
 • Britax Römer Discovery Plus
 • Instruktionsmanual

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Britax Römer Autostol DISCOVERY PLUS 2 Dusty Rose
5
113 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 99
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers