Erstatningsforslag til udsolgte produkter

BRIO ® Build er pull-along motor byggesæt, 67 stk.
-33%
p.t. udsolgt

BRIO ® Build er pull-along motor byggesæt, 67 stk.Vejl. pris¹
357 kr
Pris
239 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
118 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A319694

EAN: 7312350345957

BRIO ® Build er pull-along motor byggesæt, 67 stk.
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Start motoren, og lad byggekreationerne flyve! Pull-back-motorsættet giver endnu mere fart og spænding til BRIO Build er kreationer - uden batterier.

Dette udvidelige byggesæt, der kan udvides, er et fantastisk legetøj til kommende bygherrer og indeholder 67 dele, herunder en motor med trækmotor, store gummihjul, en håndsvingkurv med reb, masser af træ- og plastkomponenter, værktøj og instruktioner med byggeforslag. Pullback-motoren giver Build er-køretøjer den hastighed, de har brug for!
Dette byggesæt stimulerer børns logiske tænkning og problemløsningsevner. Mens de bygger et nyt stykke legetøj, træner de deres finmotorik og hånd-øje-koordination. Mens de bygger, skal de bruge deres fantasi, problemløsningsevne og logiske tænkning.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 7 x 25 x 20 cm.
  • Fremmer finmotorikken, hånd-øje-koordination og logisk tænkning
  • Dele: 67
  • Alder: fra 3 år
Forsigtig:
Ikke egnet til børn under 36 måneder. Kvælningsfare på grund af små dele, som kan sluges. Lang ledning. Risiko for kvælning.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Brio

Sjovt legetøj i højeste kvalitet

BRIO er kendt for legetøj, som byder på særlig lang legeglæde. Og det både med henblik på produkternes lange holdbarhed men også med henblik på hvor tit barnet finder legetøjet frem igen og hvor mange timer barnet kan beskæftige sig med de enkelte legetøj. Dette er resultatet af et grundigt udvalg af de fineste materialer, grundig forarbejdning og kvalitetskontrol. BRIO opfatter enhver succes som motivation til yderligere forbedringer. Samtlige dele fremstillet i træ har således i flere år allerede været FSC-certificerede – blot for at nævne en af de mange aspekter, firmaet har sat på dagordenen. BRIOs togbanesystem er verdenskendt og med de mange forskellige dele som broer, banegårde, huse mm. kan barnet altid bygge og opleve nye eventyr.

BRIO-WORLD- Udbygget togbanesystem

Mange voksne vil selv kunne huske BRIOs togbanesystem, som i løbet af tiden blev udvidet med mange forskellige tilbehørsdele. Efterhånden er der kommet så mange forskellige dele til, som udvider togbanen til også at omfatte andre emner. Den store BRIO WORLD består således også af bygninger, et havneanlæg, en bondegård, et helt gadesystem, en forlystelsespark og mm. Derudover sørger de mange forskellige figurer og tilbehørsdele for at det aldrig bliver kedeligt. Barnet kan tage på opdagelsestur og selv bestemme banens udseende og opbygning. Barnet kan selvstændigt opbygge banen, idet der er tale om et nemt byggesystem, som ikke kræver ekstra værktøj og strøm. Systemet er perfekt egnet til at der både leges sammen med andre børn eller søskende, sammen med forældrene og også helt for sig selv. Kender du derudover allerede til BRIOs legetøj til babyer? Rangler, byggeklodser, trækdyr mm – barnets sanser fremmes, fantasien udfordres og barnet interagerer på en særdeles kreativ måde. Brio er legetøj i allerhøjeste kvalitet og vil således sagtens kunne gå i arv til søskende og andre i familen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BRIO ® Build er pull-along motor byggesæt, 67 stk.
4.5
18 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 13
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers