BLUE SEVEN T-Shirt blomster hvid
-21%
Størrelsesguide

89 kr
Pris
70 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
19 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A30803200000002

EAN: 4063948291844

BLUE SEVEN T-Shirt blomster hvid
BLUE SEVEN er et mærke, der har kombineret topmærke kvalitet med et rimeligt forhold mellem pris og ydelse i over 80 år. Inspireret af de nyeste trends skabes sæsonbestemte skiftende kollektioner, der er kendetegnet ved kvalitet, sortiment, sofistikeret design og kreativitet.

Moderigtig T-shirt lavet af blød bomuld i et sødt Allover-print og et smukt Print-motiv. Trykknapper på skulderen gør det let at tage på og tage af.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • vaskbar ved 30 ° C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
134 kr
Pris
126 kr
Pris
134 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

BLUE SEVEN T-Shirt blomster hvid
BLUE SEVEN T-Shirt blomster hvid
89 kr
70 kr