BLUE SEVEN  Sweatjakke til drenge antracit
-16%

BLUE SEVEN Sweatjakke til drenge antracit


Størrelsesguide
Variant:
  • BLUE SEVEN  Sweatjakke til drenge mørkeblå
  • BLUE SEVEN  Sweatjakke til drenge antracit

134 kr
Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
22 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A250775

BLUE SEVEN Sweatjakke til drenge antracit
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Blue seven er et mærke, der i over 80 år har kombineret topmærkekvalitet med et rimeligt forhold mellem pris og ydelse. Inspireret af de nyeste trends skabes der sæsonskiftende kollektioner, som er kendetegnet ved kvalitet, produktvariation, sofistikeret Design og kreativitet.

Moderigtig sweatjakke med drageprint og detaljer med skumprint. Jakken har en praktisk hætte, der er trykt med et dragehoved og har påsatte tænder og tænder. På ærmerne er der også anbragt tænder. Jakken kan nemt lukkes med en lynlås. For at holde dit barn varmt i kolde temperaturer er jakken foret indvendigt.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes ved 30° C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

BLUE SEVEN  Sweatjakke til drenge antracit
BLUE SEVEN Sweatjakke til drenge antracit
134 kr
112 kr