BIG Bobby Car NEXT Blå
NYHED
Variant:
 • BIG Bobby Car Next
 • BIG Bobby Car Next, turkis
 • BIG Bobby Car Next Rapsberry
 • BIG Bobby Car NEXT Blå

Vejl. pris¹
885 kr
Pris
832 kr
Fri fragt
Du sparer
53 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A344237

EAN: 4004943562348

BIG Bobby Car NEXT Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Højkvalitets luksus bobbycar til børn på 12 måneder og derover, nu i en modern og kongeblå kombineret med elegant sort.

En meget speciel glidende bil, hvis LED-forlygter nemt kan tændes og slukkes ved hjælp af en berøringssensor i speedometerdisplayet. Den høje siddekomfort garanteres af det aftagelige og aftørbare bløde sæde. Der medfølger brede whisper-hjul og en åbningsbar motorhjelm. På grund af den direkte styring af akslen har BIG -Bobby-Car Next en særlig lille venderadius. Som alle BIG bobbycars er Next udstyret med en anhængerkobling for og bag. Et rat af høj kvalitet med elektronisk horn og starter fuldender udstyret. GS-mærket fra TÜV-Rheinland garanterer det højest mulige sikkerhedsniveau.

BIG -Bobby-car NEXT Blue er fremstillet på modern en BIG fabrikken i Tyskland og er blevet testet for maksimal sikkerhed. BIG -Buffalo stærk!

Produktdetaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 57 x 30 x 39 cm
 • Materiale: plast
 • Med forskellige lyseffekter
 • Aftageligt og aftørbart blødt sæde
 • Brede hviskende hjul med motorhjelm
 • Vendekreds på grund af direkte styring af akslen
 • Nødvendige batterier: 1,5V-LR44, 2x i leveringsomfanget
 • Alder: fra 12 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
89 kr
Pris
198 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BIG

BIG Legetøj – Mere end BIG Bobby Car

Familier over hele verden forbinder ofte navnet og mærket BIG med den populære BIG Bobby Car. Den første BIG Bobby Car blev lanceret tilbage i 1972 og på nuværende tidspunkt findes der omkring 18 forskellige former, designs og farver samt tilbehør til den klassiske model. Dog er det traditionelle tyske firma BIG ikke kun kendt for deres børnekøretøjer, deres sortiment omfatter også andet spændende legetøj til børn og babyer. For eksempel byder vandlegetøjet ”Waterplay” fra BIG på masser af legesjov på varme sommerdage, mens BIG Outdoor sortimentet består af populært udendørslegetøj til f.eks. leg i sandkassen.

BIG Bobby Car – En racerbil gennem generationer

BIGs børnekøretøjer bliver løbende udviklet og optimeret. Selvom BIG Bobby Car er en klassiker, er det innovationer som "whisper wheels", der får racerbilen til at køre mere stille. Denne racerbil er stadig en ægte klasikker og får hjerterne til at banke hurtigere. Små (og store) børn vil elske modeller såsom BIG Bobby Quad Racing, som har et styr frem for et rat. Endvidere er modellerne BIG Bobby Car Classic Politi eller BIG Bobby Car Classic Racer noget for små racere. I sortimentet indgå også BIG Baby Porsche samt BIG SKL Bobby Benz, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. BIG Bobby Cars er både for drenge og piger, som helt sikkert vil elske modeller så som BIG Bobby Car Classic Girlie eller BIG New Bobby Car - Rockstar Girl. Som tilbehør til BIG Bobby Car findes der både trailer, rat samt lys.

Legetøj til enhver smag

BIG PlayBig Flizzies forener små børns legeverden og fremmer deres motoriske færdigheder samt kreativiteten. For små bilfans er racetrack, parkeringspladsen, værkstedet eller eventyrsporet det rigtige. Hvert sæt indeholder små, sjove biler og produkterne kan nemt kombineres men hinanden. Dyrelskere vil forelske sig i serien BIG PlayBig Animal Planet, hvor farverige dyr bor i søde små huse, på en gård eller i et blomsterparadis. BIG PlayBig Bloxx består af forskellige sæt og komponenter, som nemt kan kombineres med hinanden igen og igen. Der er noget for alle! Eksempler herpå kan være et træhus, en skønhedssalon, en politistation og en togstation. I disse legeverdener kan børnene også møde kendte karakterer som Peppa Pig, Wickie og Masha and the Bear. En anden populær produktkollektion er BIG Waterplay, der på en varm sommerdag i haven kan være en ren fornøjelse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BIG Bobby Car NEXT Blå
5
219 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 193
 
4 stjerner
| 22
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

BIG Bobby Car NEXT Blå
BIG Bobby Car NEXT Blå
Vejl. pris¹ 885 kr
832 kr