BIG -BC Premium-pushstang
Pris
350 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334819

EAN: 4004943564427

BIG -BC Premium-pushstang
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med den multifunktionelle BIG -premium skubbebøjle kan børnenes køreglæde støttes af de voksne og om nødvendigt styres i den rigtige retning.

Det kræver blot et kort tryk på håndtaget, og så kan den lille racerkører sikkert bestemme og korrigere sin kurs. Hvis de små fødder på BIG bobbycar-chaufførerne bliver trætte, er BIG premium skubbehåndtag også velegnet som skubbehjælp.

Skubbehåndtaget gør det lettere for både de små og de voksne at køre. Det brugervenlige teleskopstyr kan justeres i højden 4 gange (fra 88 cm - 107,5 cm) og kan bringes i transportposition for pladsbesparende transport. Monteringen er meget nem med en koblingsstift, der allerede er fastgjort til skubbe-stangen. BIG -Premium-skubbebøjlen passer til alle BIG -Bobby-Car-modeller, BIG -Bobby-Car Class ic, NEXT , New og Neo.

Produktdetaljer:
  • Længden af skubbejernet kan ændres: 88 - 107,5 cm i trin på 6,5 cm
  • 4-fold højdejusterbar
  • Håndtag til ergonomisk håndposition
  • Kan styres med begge hænder
  • Hurtig og nem montering/demontering
  • Alder: fra 1 til 5 år
Opmærksomhed
Ikke et legetøj til børn.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BIG

BIG Legetøj – Mere end BIG Bobby Car

Familier over hele verden forbinder ofte navnet og mærket BIG med den populære BIG Bobby Car. Den første BIG Bobby Car blev lanceret tilbage i 1972 og på nuværende tidspunkt findes der omkring 18 forskellige former, designs og farver samt tilbehør til den klassiske model. Dog er det traditionelle tyske firma BIG ikke kun kendt for deres børnekøretøjer, deres sortiment omfatter også andet spændende legetøj til børn og babyer. For eksempel byder vandlegetøjet ”Waterplay” fra BIG på masser af legesjov på varme sommerdage, mens BIG Outdoor sortimentet består af populært udendørslegetøj til f.eks. leg i sandkassen.

BIG Bobby Car – En racerbil gennem generationer

BIGs børnekøretøjer bliver løbende udviklet og optimeret. Selvom BIG Bobby Car er en klassiker, er det innovationer som "whisper wheels", der får racerbilen til at køre mere stille. Denne racerbil er stadig en ægte klasikker og får hjerterne til at banke hurtigere. Små (og store) børn vil elske modeller såsom BIG Bobby Quad Racing, som har et styr frem for et rat. Endvidere er modellerne BIG Bobby Car Classic Politi eller BIG Bobby Car Classic Racer noget for små racere. I sortimentet indgå også BIG Baby Porsche samt BIG SKL Bobby Benz, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. BIG Bobby Cars er både for drenge og piger, som helt sikkert vil elske modeller så som BIG Bobby Car Classic Girlie eller BIG New Bobby Car - Rockstar Girl. Som tilbehør til BIG Bobby Car findes der både trailer, rat samt lys.

Legetøj til enhver smag

BIG PlayBig Flizzies forener små børns legeverden og fremmer deres motoriske færdigheder samt kreativiteten. For små bilfans er racetrack, parkeringspladsen, værkstedet eller eventyrsporet det rigtige. Hvert sæt indeholder små, sjove biler og produkterne kan nemt kombineres men hinanden. Dyrelskere vil forelske sig i serien BIG PlayBig Animal Planet, hvor farverige dyr bor i søde små huse, på en gård eller i et blomsterparadis. BIG PlayBig Bloxx består af forskellige sæt og komponenter, som nemt kan kombineres med hinanden igen og igen. Der er noget for alle! Eksempler herpå kan være et træhus, en skønhedssalon, en politistation og en togstation. I disse legeverdener kan børnene også møde kendte karakterer som Peppa Pig, Wickie og Masha and the Bear. En anden populær produktkollektion er BIG Waterplay, der på en varm sommerdag i haven kan være en ren fornøjelse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BIG -BC Premium-pushstang
4.5
17 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

BIG -BC Premium-pushstang
BIG -BC Premium-pushstang
350 kr