Erstatningsforslag til udsolgte produkter

BIBS dummy-kæde Blush /Ivory
Bæredygtig -12%
BIBS dummy-kæde Blush /Ivory
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
112 kr
Pris
99 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
13 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A345897

EAN: 5713795220823

BIBS dummy-kæde Blush /Ivory
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Suttekæden fra BIBS er et uundværligt tilbehør, der gør din babys hverdag lidt lettere. Sutteclipsene er nemme at bruge - du skal blot sætte Metal lclipset fast på en af dit barns beklædningsgenstande, så du undgår, at sutten bliver væk. Det forhindrer også, at sutten falder ned på gulvet og bliver beskidt. Alt i alt et praktisk produkt til hjemmet, barnevognen eller på farten.

Vores sutteklude er vævet i et klassisk retro-look i smukke nordiske farver. Dette er et produkt til dig, hvis du vil kombinere funktionalitet med skønhed Design - og det passer perfekt til din babys yndlings BIBS-sut.

Brugsanvisning:
Sutteclipsen skal bruges, når dit barn er under opsyn. Den bør kun fastgøres til beklædningsgenstande. Den bør ikke bruges, når dit barn ligger i en tremmeseng. Den bør ikke bruges som legetøj eller bidering. Bind den ikke om barnets hals, og brug ikke suttekæden, når barnet ikke er under opsyn. Kontroller omhyggeligt før hver brug. Kassér ved første tegn på skader. Forlæng aldrig attrapholderen! Fastgør den aldrig til snore, bånd, snørebånd eller løst tøj.

Produktdetaljer:
  • Design : Blush /Ivory
  • Egnet til sutter med eller uden ring
  • Nikkelfri Metal lclips, der nemt kan fastgøres til dit barns tøj
  • Består af 22 cm for at opfylde specifikke regler og standarder
  • Testet i henhold til de gældende sikkerhedskrav i Europa og standarden EN 12586 + A1:2011
  • Fremstillet i Danmark

Produktmateriale:
  • Nikkelfri Metal lclip

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BIBS dummy-kæde Blush /Ivory
4.5
122 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 93
 
4 stjerner
| 24
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers