30% på mode i OUTLET 👖
30% på mode i OUTLET 👖
Kopiér koden:
WLV14068
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
BIBS Bib Overall fra 6 måneder Sage
-23%
Vejl. pris¹
134 kr
Pris
103 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
31 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A345890

EAN: 5713795204670

BIBS Bib Overall fra 6 måneder Sage
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Bibs-hagesmækkene er inspireret af den klassiske babyoverall og kan åbnes foran takket være knapper, deraf navnet NAme Overall-hagesmæk. Den er udstyret med den klassiske BIBS Reto- Nordic -deisgn og- fabren on

Materialet i vores Oberall er nøje udvalgt for at sikre, at det er behageligt for børn og nemt at rengøre. Det er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for olie, fedt og madfarver.

Lagen har en praktisk lomme foran for at fange rester og beskytte dit barns tøj bedst muligt. På den måde kan mere af din babys mad ende i din mund end på gulvet. Desuden er hagesmækken designet til at passe til din babys anatomi, så den kan bevæge armene frit og stadig sidde behageligt omkring din babys mave.

Åbningen er placeret foran på hagesmækken for at forhindre, at hår eller tøj hænger fast. Lagen kan nemt justeres i tre forskellige størrelser, så den passer perfekt til de små. Forlommen er designet til at være blød nok til at blive presset mellem barnet og bordet.

Hagesmækken er lavet af 100% sikkert TPU i fødevarekvalitet, et miljøvenligt materiale med perfekt fleksibilitet. TPU har de samme fantastiske egenskaber som silikone, men er bedre for miljøet, da det både er mere miljøvenligt at udvikle og lettere at bortskaffe/genbruge end silikone.

Produktdetaljer:
  • Design : Sage
  • Fra 6 måneder
  • Fremstillet i Danmark

Produktmateriale:
  • TPU er holdbart, ikke-giftigt, 100% genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt
  • 100% BPA- og phthalatfri
  • 100% sikkert, fødevaresikkert materiale
  • 100% genanvendelig

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BIBS Bib Overall fra 6 måneder Sage
5
17 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 15
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

BIBS Bib Overall fra 6 måneder Sage
BIBS Bib Overall fra 6 måneder Sage
Vejl. pris¹ 134 kr
103 kr