Beck hjemmesko traktor blå
Størrelsesguide

Pris
171 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327735

Beck hjemmesko traktor blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra huset Beck.

Populær ankelhøj tøffel, der garanterer optimal støtte og bedste pasform til de helt små. Super nem at komme ind i takket være den brede velcrolukning med velcrolukning. Dette sikrer den bedste bærekomfort. Drengetøfler af robust bomuld med et kærligt designet, barnligt motiv. Fleksibel, blød, skridsikker sål. Ideelle som hjemmesko til hjemmet eller børnehaven.

Produktdetaljer:
  • Velegnet til fødder og høj kvalitet
  • Overdel: 100 % bomuld
  • Foring: 100 % bomuld
  • Sål: granulat
  • Velcro-lukning

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Beck hjemmesko traktor blå
Beck hjemmesko traktor blå
171 kr