Erstatningsforslag til udsolgte produkter

bébé-jou ® vaskeskål Celestial Blue
p.t. udsolgt

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334678

EAN: 8714929455576

bébé-jou ® vaskeskål Celestial Blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kollektionen bébé-jou ® Fabulous er raffineret, blød og komfortabel. Kort sagt har den alt, hvad der skal til for at gøre de særlige øjeblikke med dit barn endnu mere specielle. På grund af kombinationen af forskellige materialer og prints er denne kollektion meget blød og har et luksuriøst look.

Vaskeskålen er praktisk til den "lille vask" ind imellem: højre side til rent vand, venstre side til at vaske vaskehandsken ud i.

Produktdetaljer:
  • Design : Celestial Blue
  • Mål: længde x bredde x højde 40 cm x 22,5 cm x 9 cm
  • Materiale: Polypropylen
  • Praktisk til den lille vask ind imellem

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

bébé-jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bébé-jou ® vaskeskål Celestial Blue
5
117 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 97
 
4 stjerner
| 19
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers