Erstatningsforslag til udsolgte produkter

bébé-jou ® Potty Celestial Blue
p.t. udsolgt

Pris
59 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334834

EAN: 8714929425579

bébé-jou ® Potty Celestial Blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Endelig er det tid til dit barns pottetræning. Potten fra bébé-jou &reg giver dig og dit barn den bedste støtte til at gøre det.
Potten fra bébé-jou &reg har en ergonomisk form og en særlig skridsikker belægning, så dit barn kan nyde optimal komfort under pottetræningen, uden at den bliver glat eller ubehagelig.
Åbningen på bébé-jou &reg potten er særlig nem at rengøre, så du også kan opleve pottetræning uden bekymringer. Så kan I begge koncentrere jer om det vigtigste og nyde dagen.

Produktdetaljer:
  • Design : Celestial Blue
  • Alder: Velegnet fra det 1. år
  • Ergonomisk Design
  • Let at rengøre på grund af den runde form
  • Særlig skridsikker belægning
  • Materiale: Polypropylen

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

bébé-jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bébé-jou ® Potty Celestial Blue
4.5
47 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 37
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers