❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

bébé jou® multi-klud Leopard Pink 110 x 110 cm
p.t. udsolgt

bébé jou® multi-klud Leopard Pink 110 x 110 cm


Variant:
  • bébé jou® multi-klud Leopard Pink 110 x 110 cm
    p.t. udsolgt
  • bébé jou® gasbind klud leopard blå 110 x 110 cm

130 kr
Pris
128 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A285398

EAN: 8714929052232

bébé jou® multi-klud Leopard Pink 110 x 110 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Er din lille færdig med at bade? Hun græder måske nu! Begynd med udtørring, så din baby ikke køler for meget. Ideelt set er gasbindekluterne fra bébé-jou. Disse klude er lidt tyndere, og stoffet er lavet af 70% bambus og 30% bomuld. Dette gør stoffet specielt blødt og absorberende. Stoffet er meget behageligt for den følsomme babyhud.

produktdetaljer:
  • Materiale: 70% bambus, 30% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Mål: 110 x 110 cm

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Bebe Jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Vores Topsellers