bébé-jou Ble-taske Nydelig hvid
Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A264818

EAN: 8714929108205

bébé-jou Ble-taske Nydelig hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Har du brug for et praktisk sted at opbevare bleer, der ser godt ud i din taske? Så er bébé-jou ® bleposen noget for dig. Den lille blepose fra bébé-jou ® skaber orden i posen. Ble og våde klude er straks klar til at blive udleveret. Tre til fire bleer og en pakke med våde klude er let at transportere. Materialet er fleksibelt og finder altid et sted i din bleiepose.

Produktdetaljer:
  • Design Hvid
  • Tema: Miffy
  • Materiale: Nylon
  • Dimensioner: længde x bredde x højde 24 cm x 15 cm x 2 cm

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

bébé-jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bébé-jou Ble-taske Nydelig hvid
4.5
47 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 34
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

bébé-jou Ble-taske Nydelig hvid
bébé-jou Ble-taske Nydelig hvid
112 kr