Erstatningsforslag til udsolgte produkter

bébé-jou ® Badering Celestial Blue
p.t. udsolgt
Variant:

Vejl. pris¹
223 kr
Pris
220 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A299318

EAN: 8714929175573

bébé-jou ® Badering Celestial Blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Bath bébé-jou-ringen letter overgangen fra et babybad til et normalt bad og giver ekstra sikkerhed og komfort under badet. Med kun 2 Click s er badet sikkert fastgjort til bebe-jou badestativet. Badekarret kan løsnes lige så let igen ved hjælp af en klikskrue på undersiden af ??badekarstativet. Dette specielle badekar har et integreret termometer og 2 dispensere til shampoo og sæbe. Badtermometeret er også et stik på samme tid. Hvis du skubber det opad, løber vandet ud gennem den medfølgende afløbsslange. For eksempel ind i bebe-jou bleespand. Tunge løft er ikke længere nødvendige. Rundt om et luksuriøst badekar, der tilbyder alt hvad du behøver for at kunne koncentrere sig fuldt ud om dit barns B aden

produktdetaljer:
  • Design: Celestial Blue
  • Materiale: Polypropylen
  • Mål: (LxBxH) 31 cm x 31 cm x 26 cm
  • Egnet: 6 til 16 måneder
  • 4 x sugekopper
  • Sæt det bare i

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

bébé-jou

Plejeprodukter til sart babyhud

Dette er en verden, hvor det vigtigste er, at give din baby en drømmestart i livet! Hos Bébé Jou er kun det bedste godt nok. Bébé Jou designer og producerer et omfattende sortiment af bade- og plejeprodukter med yderste omhu. I udviklingsstadiet af deres produkter har kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og komfort for både forældre og barn første prioritet. Bébé Jou vil gøre den daglige pleje af din baby så let som muligt, så I kan nyde jeres tid sammen endnu mere. Uanset om det er at tage et bad eller fremskridt ved pottetræningen. Med Bébé Jous produkter bliver de daglige rutiner til et hyggeligt samvær med familien.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: bébé-jou ® Badering Celestial Blue
4.5
89 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 65
 
4 stjerner
| 17
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers