Be Mega Ballerina marineblå
Størrelsesguide

Pris
242 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A290370

Be Mega Ballerina marineblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Producenten af ??børnesko Supremo Shoes & Boots blev grundlagt i 1997. Børnesko-mærkerne BM Footwear og BeMega er udviklet i Tyskland efter eget design-design og sidste udvikling i samarbejde med erfarne modellerere. Kollektionerne imponerer med højeste bærekomfort, optimal pasform, fantastisk pris / ydeevne og en masse know-how om aktuelle skontendenser og moderigtige accenter.

Modet ballerina- Sand ale med smuk blomsterpåføring og små sten og praktisk borrelås fastgørelse gør skoen let at tage på og tage af. Perfekt sko til sommeren!

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyurethan
  • Indvendigt materiale: 98% polyester, 2% polyurethan
  • Med skridsikker sål

Tilbehør

Pris
52 kr
Pris
75 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Be Mega Ballerina marineblå
242 kr